Național

Ridzi joaca rolul ministrului tepuit

Ziarul de Vrancea
9 iul 2009 630 vizualizări
Ministrul Tineretului sustine ca va da in judecata firmele de consultanta Artisan Consulting si Mark SRL pentru ca au subcontractat lucrarile n acest lucru este imposibil, intrucit ministrul a semnat procesele verbale de receptie

Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi joaca, mai nou, rolul victimei. Ea considera ca a fost inselata de firmele de consultanta Artisan Consulting si Mark SRL si ia in calcul trimiterea lor in instanta, desi a semnat procesele verbale de receptie. Ridzi sustine ca cele doua firme de consultanta nu au respectat obligatia contractuala de a informa ministerul despre subcontractorii angajati. Ministrul a sugerat ca ar putea ordona sanctiuni dure in cazul subordonatilor sai desemnati cu coordonarea evenimentului si atribuirea contractelor, care nu au avut habar ca firmele contractante aveau acelasi sediu social si actionariat. "Cele doua firme aveau obligatia sa ne anunte daca cu subcontractat lucrarile, dar nu au facut-o. O sa fac o evaluare foarte clara a tot ceea ce s-a intimplat in minister. Sper ca pina miine sau cel tirziu vineri sa am raportul de audit. Eu am delegat persoane din minister pentru atribuirea contractelor si pentru modul de derulare al acestora" a afirmat Ridzi dupa audierea de astazi, intrebata fiind daca va dispune sanctionarea directorilor si membrilor comisiei de evaluare care s-au ocupat cu atribuirea contractelor catre cel doua firme. Ministrul a precizat ca ia in calcul si darea in judecata a celor doua firme pentru nerespectarea relatiilor contractuale. Juridic insa, acest lucru este imposibil. Ministrul a semnat cu propria mina procesele verbale de receptie, validind onorarea serviciilor prestate de cele doua firme de Ziua Tineretului, fapt invocat si de presedintele comisiei Alina Gorghiu. "Nu vad cum ar putea sa le dea in judecata pentru ca si procesele verbale de receptie sint semnate de cei din minister, si cred ca si de domnia sa. A semnat in calitate de ordonator principal de credite toate documentele in legatura cu acest eveniment", a declarat Gorghiu.



Boc a evitat sa argumenteze mentinerea ministrului Tineretului in functie


Premierul Emil Boc a evitat ieri sa spuna cum argumenteaza pastrarea in functie a ministrului Tineretului si Sportului, sugerind presei sa ii intrebe pe tinerii care au participat, la Palatul Victoria, la finala unui concurs de dezbateri. "Intrebati-i pe mei care au participat la o asemenea dezbatere. Cred ca ei sint cel mai potriviti sa va dea un asemenea raspuns intr-o atmosfera atit de placuta cum a fost cea de astazi", a declarat Boc, intrebat cum argumenteaza pastrarea in functie a ministrului Monica Iacob Ridzi. Boc a aratat cu mina spre tinerii care au participat la finala "Best Debaters 2009", organizata la Palatul Victoria.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.