Național

Octogenari, ramasi pe drumuri in urma unui incendiu

Dan Chiriac
13 mai 2005 756 vizualizări
O familie de batrini din comuna Slobozia Ciorasti a ramas fara casa dupa un incendiu violent izbucnit ieri dimineata.

O familie de batrini din comuna Slobozia Ciorasti a ramas fara casa dupa un incendiu violent izbucnit ieri dimineata. In jurul orelor 10.00, pompierii focsaneni au fost anunatati ca locuinta familiei Serafim a fost cuprinsa de flacari. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, iar pompieri nu au reusit sa mai salveze mare lucru din locuinta batrinilor. Au ars 60 de metri patrati din acoperisul casei si bunurile din patru camere. Vasile si Maria Serafim, proprietarii casei, au ajuns la Spitalul Judetean dupa ce au fost intoxicati cu monoxid de carbon. "Nu mai avem nimic, am ramas pe drumuri! Parca am avut o presimtire, deoarece de vreo citeva zile tot imi este rau si parca simteam ca se va intimpla ceva cu gospodaria noastra. Veneam cu sotul meu din sat si cind am ajuns in fata casei am vazut toata agoniseala noastra mistuita de flacari. Sotul meu este hipertensiv si i s-a facut imediat rau, asa ca vecinii au chemmat salvarea si ne-au luat pe amindoi. Nu avem copii, deoarece am avut un copil adoptat care a murit. Nici macar nu mai avem pentru ce trai!, ne-a spus Maria Serafim. Batrinii au fost diagnosticati de medici cu intoxicatie cu monoxid de carbon, in prezent ei fiind in afara oricarui pericol. Pompierii au stabilit ca incendiul a izbucnit din cauza unei scurgeri de gaze la butelia de aragaz din bucatarie. Valoarea pagubelor se ridica la peste 50 de milioane de lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.