Național

Oprisan se simte ca primarii liberali inainte de alegeri

Sebastian Oancea
19 apr 2005 624 vizualizări
Marian Oprisan pregateste o noua diversiune in sedinta de astazi a Comisiei Consultative.

Marian Oprisan pregateste o noua diversiune in sedinta de astazi a Comisiei Consultative. Presedintele Consiliului Judetean a convocat aceasta sedinta pentru a incerca sa arunce pe umerii noii administratii nerealizarile fostei guvernari PSD, dar si pentru a-i impulsiona pe prefect si pe subprefect sa faca lobby pentru a aduce bani in judet. La sedinta de astazi, Marian Oprisan va pune in discutie "starea drumurilor nationale si problemele cu care se confrunta administratia judeteana", "stadiul constructiilor blocurilor de locuinte finantate prin ANL, rezolvarea cererii de locuinte a tinerilor din Focsani si realizarea izolatiilor termice la blocurile care au fatade neterminate", dupa cum este consemnat in convocarea facuta de Marian Oprisan. De asemenea, presedintele CJ va lua in discutie si finantarea Pietii Garii, alocarea de fonduri pentru finalizarea proiectelor de alimentare cu apa si a drumurilor, dar si deficitul bugetar al administratie publice locale. In ultima vreme, datorita lipsei de fonduri, despre care s-a spus ca au fost cheltuite de fosta putere pe ultima suta de metri inainte de a pierde alegerile, Oprisan sustine ca proiectele aflate in derulare vor fi stopate. Totusi, trebuie precizat ca, timp de patru ani, comunele cu primari de Opozitie s-au aflat la mila sefului CJ, care ii priva de fonduri tocmai pentru faptul ca nu erau de aceeasi coloratura politica. Astfel, guvernul Nastase a scos dintr-o ordonanta prin care se aocau fonduri pentru lucrari in comunele vrincene, tocmai localitatile cu primari de Opozitie. Momentul actual, in care seful PSD Vrancea se plinge ca nu are bani, seamana izbitor de mult cu cel in care primarii de Opozitie au strigat acelasi lucru, timp de patru ani. La sedinta Comisiei Consultative de astazi nu va fi prezent si prefectul Ion Oprea, acesta fiind plecat la Bucuresti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.