Național

Locuri libere pentru viitorii politisti

Matei Bratu
30 mar 2005 791 vizualizări
Tinerii care aspira sa lucreze in structurile Ministerului Adiministratiei si Internelor au acum ocazia.

Tinerii care aspira sa lucreze in structurile Ministerului Adiministratiei si Internelor au acum ocazia. Ieri au fost scoase la concurs locuri pentru scolile de ofiteri si subofiteri ai MAI. Pentru Scoala de Agenti de Politie Cimpina sint scoase la concurs 600 de locuri, dintre care 200 pentru fete, Scoala de Agenti de la Cluj are rezervate 125 de locuri pentru baieti si 25 pentru fete, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi a scos pentru competitie 150 de locuri, iar pentru cei care doresc sa devina politisti de frontiera sint puse la dispozitie 450 de locuri. Pentru ofiteri au fost scoase la "bataie", pentru diferite specializari, 431 de locuri. Candidatii trebuie sa sustina o proba psihologica si una sportiva, acestea fiind eliminatorii. Cei care trec de aceste probe vor sustine examene scrise tip grila la o limba straina si la limba romana si matematica, in functie de specializare. Tinerii care doresc o astfel de meserie trebuie sa fie cetateni romani, sa aiba diploma de bacalaureat, sa aiba virsta de pina la 25 de ani, barbatii sa aiba o inaltime de minimum 1,70 de metri pentru barbati si 1,65 de metri pentru femei. Mai multe informatii privind documentele necesare pentru intocmirea dosarului de candidat le puteti obtine de la Serviciul de Management si Resurse Umane din cadrul IPJ Vrancea. Concursul de admitere se organizeaza si se desfasoara intr-o singura sesiune in perioada 22 - 31 august 2005.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.