Internațional

Care sunt cele mai periculoase vedete pe internet

Ziarul de Vrancea
18 sep 2013 569 vizualizări
Topul celebrităţilor care "dăunează calculatorului" este dominat de femei frumoase

Actriţa Lily Collins (foto), fiica muzicianului Phil Collins, a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online, din cauză că o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi. Atunci când un utilizator scrie numele "Lily Collins" pe un motor de căutare online are cele mai mari şanse să intre pe site-uri de pe care calculatorul său să ia viruşi. În cazul în care caută fotografii cu actriţa, utilizatorul are una din şapte "şanse" să intre pe un site de pe care poate să îşi infecteze computerul cu viruşi, conform companiei de securitate online McAfee. Conform sursei citate, riscurile utilizatorilor cresc atunci când caută alături de numele vedetei şi fraze precum "free apps" şi "nude photos". Actriţa Lily Collins este cea mai "periculoasă" vedetă atunci când îi este căutat numele pe un motor online, utilizatorii având, în cazul ei, cele mai mari şanse să intre pe un site de unde pot lua viruşi, arată firma de securitate online McAfee. Topul 5 al celor mai periculoase celebrităţi online este completat de cântăreaţa Avril Lavigne şi actriţele Sandra Bullock, Kathy Griffin şi Zoe Saldana. Pe locul al şaselea în clasament se situează cântăreaţa Katy Perry, fiind urmată de o altă colegă - Britney Spears. Singurul bărbat din acest top este starul serialului "Mad Men" Jon Hamm, care se situează pe locul al optulea.
Topul 10 este încheiat de modelul brazilian Adriana Lima şi de actriţa Emma Roberts. Anul trecut, pe primul loc în acest top s-a situat starul francizei "Harry Potter" actriţa Emma Watson.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.