Internațional

Kim Jong-un apare din nou cu tânăra care ar putea fi soţia sa

Ziarul de Vrancea
16 iul 2012 773 vizualizări
Dilema, care părea să fi fost dezlegată săptămana trecută, a redevenit brusc un mister greu de desluşit

 Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a apărut duminică în public însoţit - pentru a treia oară în ceva mai mult de o săptămână - de o misterioasă tânără care este probabil soţia sa, potrivit unor experţi sud-coreeni citaţi ieri de ziarul local Chosun Ilbo. Analişti şi înalţi funcţionari din Coreea de Sud au ajuns la această concluzie după ce au analizat ultimele apariţii ale liderului nord-coreean şi ţinând cont de strictul protocol din Coreea de Nord, semnalează ziarul.
Kim Jong-un şi tânăra "păreau o pereche fericită", afirmă un expert în materie de Coreea de Nord citat de Chosun Ilbo, referindu-se la ultima apariţie publică a liderului nord-coreean, a cărui vârstă este estimată la 28 sau 29 de ani. În acest sens, televiziunea nord-coreeană (KCTV) a emis duminică imagini privind vizita efectuată la o grădiniţă de copii de către Kim Jong-un - care conduce ţara după moartea tatălui său, Kim Jong-il, în decembrie - în care apărea împreună cu această tânără.
Potrivit Chosun Ilbo, presupusa soţie a lui Kim Jong-un, în vârstă de circa 27 de ani şi care s-ar fi căsătorit cu el în 2009, ar putea fi fiica unui profesor universitar şi a unei doctoriţe şi ar putea fi absolventă a universităţii nord-coreene Kim Ir-sen. Totuşi, serviciile de informaţii din Coreea de Sud nu au confirmat această versiune şi dau asigurări că nu au informaţii concrete cu privire la tânăra care a apărut de trei ori alături de liderul nord-coreean.
Prima dată a fost la 7 iulie, la un concert, iar a doua oară, după o zi, la Palatul Memorial Kumsusan din Phenian, cu ocazia unei ceremonii în memoria fondatorului Coreii de Nord şi bunic al noului lider, Kim Ir-sen.
Cea de-a doua soţie a fondatorului, Kim Song-ae, este singura femeie de până acum care s-a lăsat văzută în public cu un lider nord-coreean. Acum câteva zile, experţi sud-coreeni au semnalat posibilitatea ca tânăra care a apărut împreună cu Kim Jong-un să fie, în realitate, sora sa mai mică, Kim Yeo-jong, născută în 1987 şi care se pare că a studiat la o şcoală din Elveţia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.