Internațional

Un Top 10 al celor mai proaste Top 10 din 2010

Ziarul de Vrancea
21 dec 2010 455 vizualizări
Vanity Fair a publicat un clasament insolit - Top 10 al celor mai proaste Top 10 din anul 2010. Editorii revistei sint convinsi ca topul realizat de ei cuprinde cele mai dezgustatoare, grotesti, aberante si idioate topuri publicate în presa americana în 2010.

Locul 10 - Top 10 al celor mai creative feluri de a-i spune partenerului de viata ca esti insarcinata - alcatuit de medicul Linda Galloway. Cele mai multe dintre sugestiile din acest top se bazeaza pe elementul surpriza. Exemplu: "Concepeti o efigie a fetusului dumneavoastra in care infigeti citeva artificii pe care le aprindeti cind sotul dumneavoastra ajunge acasa".


Locul 9 - Top 10 al mincarurilor etice - alcatuit de revista GQ. Cine ar fi stiut ca ipocrizia poate fi atit de "delectabila"?, se intreaba editorii Vanity Fair. Exemplu: carne de pui de gaina crescuti doar cu lapte degresat si nepasteurizat care le atrofiaza muschii.


Locul 8 - Top 10 al pozitiilor sexuale recomandate in noaptea de Halloween - alcatuit de site-ul AskMen.com. O alta dovada, daca mai este nevoie de a demonstra asa ceva, a faptului ca orice lucru care se doreste a fi ispititor nu ar trebui niciodata sa se numeasca "Tail In The Crypt" ("Coada din cripta", parafraza dupa titlul serialul horror "Tales from the Crypt/ Povestiri din cripta") si nici "Sleepy Bat" ("Liliacul adormit", parafraza dupa titlul animatiei "Sleeping Beauty/ Frumoasa din padurea adormita").


Locul 7 - Top 10 al rujurilor de buze - realizat de Elle Fowler - Video Torture: Extreme Makeup Edition. înainte ca aceasta (Elle Fowler, n.r.) sa termine de descris primul ruj din acel top, veti incepe sa implorati cerul sa va transforme intr-un pui de gaina (crescut doar cu lapte degresat si nepasteurizat care atrofiaza muschii), spun editorii Vanity Fair.


Locul 6 - Top 10 al frazelor lipsite de sens folosite de actorii din serialul "Jersey Shore" - realizat de postul VH1. Avertisment: Daca veti avea curiozitatea de a citi acest top, va expuneti riscului de a rosti, beat fiind, una dintre acele fraze, cu ocazia apropiatelor petreceri de Craciun si veti resimti apoi o rusine coplesitoare, ce nu va putea fi uitata niciodata.


Locul 5 - Top 10 al celor mai duri serifi americani din Biroul Antiimigratie - realizat de Fox News. Daca s-ar putea acorda o medalie pentru coruptie si meschinarie, acesti baieti ar cistiga-o detasat. De fapt, exact pentru aceste lucruri au fost decorati. Preferatul editorilor revistei Vanity Fair: seriful care a vrut sa sape un sant de securitate in jurul orasului Yuma din statul Arizona, umplut cu apa din Colorado River.


Locul 4 - Top 10 al dorintelor femeilor lesbiene care vor sa participe la Lilith Fair 2010 (festival muzical itinerant la care participa exclusiv cintarete si trupe alcatuite din femei, creat de cintareata canadiana Sarah McLachlan, n.r.) - alcatuit de revista SheWired. în acest top se regasesc citeva dorinte din categoria cliseelor - "îmi doresc sa o vad pe Ke$ha participind la un concurs de tricouri ude" sau "vreau sa dansez ca stripperii din trupa de dansatori ai Madonnei" -, insa fraza care a captat atentia editorilor de la Vanity Fair a fost urmatoarea: "îmi doresc ca Sarah McLachlan sa organizeze un tirg de adoptie a animalelor (Pet Adoption Fair)".


Locul 3 - Top 10 al celor mai prietenoase orase pentru ciini - alcatuit de Dog Fancy Magazine. Daca "Ample Vet Care" si "Events Celebrating Dogs and Their Owners" reprezinta standardele dupa care va ghidati atunci cand alegeti orasul in care vreti sa locuiti, atunci ar fi bine sa va mutati in indepartatele Sioux Falls (statul South Dakota) sau in Lincoln City (statul Oregon) si sa parasiti imediat orasul New York (considerat orasul cu cel mai mare numar de animale de companie din SUA).


Locul 2 - Top 10 al videoclipurilor dedicate lui Pac-Man - alcatuit de SocialTimes. Daca indrazniti sa credeti ca veti putea rezista acestor clipuri ingrozitoare, va inselati. Consultind acest top, veti constata ulterior ca Pac-Man (sau doamna Pac-Man) va inghiti foarte repede 30 de minute din ziua dumneavoastra de lucru.


Locul 1 - Top 10 al oraselor americane infestate cu plosnite - alcatuit de The Daily Beast. Prima pozitie in acest top este ocupata de "Lista celor 10 persoane, singurele ramase din America, ale caror locuinte nu au fost infestate cu plosnite".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.