Internațional

Crime multiple cu ucigasi necunoscuti

Ziarul de Vrancea
20 dec 2010 469 vizualizări
Sapte vinatori au fost gasiti împuscati mortal într-o padure din regiunea Caucazul de Nord. Oficiali rusi dau vina pe patru "banditI", termen folosit în mod regulat de autoritatile ruse pentru a-i descrie pe militantii care lupta pentru crearea unui stat islamic în provinciile de sud ale Rusiei

Atacatorii, inarmati cu mitraliere si pistoale, ar fi furat doua dintre masinile vinatorilor. Doi barbati au supravietuit atacului. Au mai existat cazuri in trecut in care militanti au omorit vinatori pentru a le lua armele. Zona este considerata un adapost sigur pentru islamistii teroristi in lupta lor cu fortele de la Kremlin, insa gazduieste si numeroase bande criminale.

La celalalt capat al continentului, trei bulgari au fost ucisi cu focuri de arma de vinatoare, iar trupurile lor au fost abandonate pe un teren viran situat la circa 10 kilometri de orasul Aljustrel, din sudul Portugaliei. Cele trei victime - doi barbati si o femeie, cu virste cuprinse intre 30 si 40 de ani - se aflau linga o furgoneta parcata in apropierea unei case daranate. Cotidianul Correio da manha afirma ca imigrantii lucrau pentru o companie de recuperare de fier vechi si ar fi fost jefuiti de cei 10.000 de euro pe care ii aveau asupra lor pentru a incheia o afacere. Un alt ziar, Diario de noticias, afirma ca este posibil ca ei sa fi fost victimele unei reglari de conturi intre "grupari de tip mafiot" implicate in traficul de imigranti din Europa de Est.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.