Internațional

Cumnata lui Tony Blair s-a convertit la islam

Ziarul de Vrancea
26 oct 2010 475 vizualizări
Ea poarta val islamic la fiecare iesire din casa, se roaga de cinci ori pe zi si frecventeaza moscheea din apropierea locuintei sale

Cumnata fostului premier britanic Tony Blair s-a convertit la islam dupa ce ar fi avut o revelatie la un loc sfint din Iran. Jurnalista Lauren Booth, in virsta de 43 de ani, sora vitrega a lui Cherie Blair, poarta val islamic (hijab) la fiecare iesire din casa, se roaga de cinci ori pe zi si frecventeaza moscheea din apropiere de locuinta.

Lauren Booth a decis sa se converteasca la mahomedanism in urma cu sase saptamini, dupa ce a vizitat altarul Fatima al-Masumeh din orasul iranian Qom. "Era intr-o marti seara si am simtit aceasta morfina spirituala, o stare de fericire si bucurie absoluta", declara ea. Cind a revenit in Marea Britanie, cumnata lui Tony Blair a decis sa se converteasca la islam.

"Nu mai mananc carne de porc si citesc zilnic Coranul. Sint la pagina 60. Nu am mai baut alcool de 45 de zile, cea mai lunga perioada din ultimii 25 de ani. Este ciudat ca, de cind m-am convertit, nu am mai avut dorinta de a ma atinge de alcool, desi pina acum beam un pahar sau doua de vin la sfirsitul zilei", explica Lauren Booth. Ea si-a exprimat speranta ca trecerea sa la mahomedanism il va ajuta pe Tony Blair sa isi schimbe prejudecatile fata de islam.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.