Internațional

Spioana Anna Chapman primeste propuneri indecente

Ziarul de Vrancea
21 iul 2010 520 vizualizări
O companie americana de productie s-a grabit sa îi propuna un rol într-un film pentru adulti

O companie de productie de filme pornografice a anuntat ca i-a oferit un contract Annei Chapman, unul dintre agentii arestati in iunie in SUA si suspectati de apartenenta la o retea de spionaj in favoarea Rusiei. "Anna era, in mod clar, cea mai sexy spioana pe care am vazut-o in ultimii ani si era si favorita presei", se arata intr-un comunicat semnat de Steven Hirsch, fondator si copresedinte al companiei Vivid Entertainment. "Desi nu a avut prea mult succes ca spion, credem ca ar putea fi o actrita formidabila intr-unul dintre urmatoarele noastre filme si am vrea sa trimitem la Moscova unul dintre cei mai buni realizatori ai nostri, pentru a lucra cu ea", adauga comunicatul.

Anna Chapman, in virsta de 28 de ani, este unul dintre cei zece agenti predati de Statele Unite Rusiei la 8 iulie, in schimbul a patru detinuti rusi, dintre care trei fusesera condamnati pentru spionaj in favoarea unor tari occidentale. înaintea incheierii acordului ruso-american, presa internationala a publicat numeroase fotografii personale ale ei, iar relatarile despre viata sa sexuala au fascinat presa americana. în Rusia, popularitatea sa este atit de mare, incit ziarul Gorodskie Vesti, editat in orasul sau natal, Volgograd, a lansat un concurs intitulat "Sa-i ajutam pe ai nostri cu un cintec bun" si va premia cel mai bun cintec compus pe aceasta tema.

Vivid Entertainment, fondata in 1984, a mai facut astfel de propuneri unor persoane mediatizate, printre acestea numarindu-se si mama "octupletilor din Los Angeles", care a declinat insa oferta.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.