Internațional

Show-ul lui Berlusconi in Bulgaria

Ziarul de Vrancea
15 iun 2010 570 vizualizări
Premierul italian Silvio Berlusconi s-a simtit in largul sau alaturi de omologul sau bulgar Boiko Borisov, pe care l-a numit 'prietenul Boris', chiar daca uneori i-a mai stilcit numele. Boris are un singur defect. Este prea inalt fata de mine si ma intimideaza , a declarat Berlusconi, venit sa inaugureze la Sofia o statuie ecvestra a lui Garibaldi si sa vorbeasca putin si despre afaceri, precum investitiile ENI si ENEL in sectorul energetic.

La aniversarea implinirii virstei de 51 de ani a lui Boris, Berlusconi s-a prezentat cu un ceas de lux drept cadou. Dar cadoul cel mai mare i l-a facut prin promisiunea unei prelungiri rasunatoare a virstei: "Draga Boris, finantez in Italia o cercetare pentru cresterea virstei medii. Te anunt ca eu si tu vom trai pina la 120 de ani, ce spui?"

Un timp indelungat pe care Berlusconi vrea sa-l petreaca cit mai mult posibil la guvernare: "Intelegi Boris, sint obligat sa ramin in front pentru ca in Italia nu vad alti lideri. In opozitie sint slabi si divizati intre ei. Nu am alternative, nici acasa nici in exterior. Sigur ca as dori sa ma dau la o parte, avind in vedere ca am o vila splendida in Antigua si o barca in Bahamas si sint opt ani de cind nu ma pot bucura de ele".

In piata, odata incheiata ceremonia, o tinara draguta s-a apropiat de premier si i-a cerut un autograf. Berlusconi nu a rezistat si i-a soptit la ureche: "Esti o zina... pacat ca imi ceri doar o fotografie".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.