Internațional

Cintareata care a fost cu Silviu Ionescu povesteste despre noaptea accidentului

Ziarul de Vrancea
15 mar 2010 577 vizualizări
Cintareata coreeana de opera Jeong Ae Ree, care a fost cu fostul insarcinat de afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, la un dineu in noaptea accidentului mortal provocat de o masina a ambasadei romane, a povestit cum l-a cunoscut pe acesta, relateaza The Straits Times.

Legatura dintre soprana si diplomatul roman a generat semne de intrebare cind imaginile inregistrate de camerele de supraveghere au fost prezentate la ancheta judiciara referitoare la moartea unui pieton lovit de masina ambasadei romane. Intr-o imagine, Ionescu avea bratul pe umarul femeii, la hotelul Shangri-La, la 14 decembrie 2009. In alte doua inregistrari, cei doi, ambii casatoriti, se tineau de brat, in timp ce se indreptau spre clubul de karaoke Legend Palace KTV. Cu toate acestea, nu este nimic scandalos in legatura cu intilnirea de la 14 decembrie, a subliniat cintareata in virsta de 41 de ani, care este si profesoara de muzica. Femeia a povestit ca nu se astepta sa ajunga la un club de karaoke si ca dorea sa se intoarca acasa. Ea l-a cunoscut pe diplomatul roman in seara aceea, iar sotul sau, violoncelistul din Orchestra simfonica din Singapore Chan Wei Shing, stia acest lucru. Cei doi, casatoriti de 13 ani, au o fiica in virsta de opt ani. Jeong Ae Ree, care preda la Scoala de Arte, a declarat ca i-a aratat sotului sau SMS-ul pe care i l-a trimis Ionescu inainte de a se cunoaste. Diplomatul roman a invitat-o atunci la un dineu de la hotelul Shangri-La, cu ocazia zilei nationale a Kazahstanului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.