Internațional

Ministrul german al Economiei, DJ la o petrecere a tinerilor conservatori

Ziarul de Vrancea
9 sep 2009 546 vizualizări
Ministrul german al Economiei, Karl-Theodor zu Guttenberg, a fost anuntat drept DJ la o petrecere ce va fi organizata simbata de asociatia de tineret a partidului conservator Uniunea Crestin-Sociala (CSU).

Liderul tinerilor CSU din Bavaria, Bernhard Kuttenhoffer, a precizat ca tinarul si popularul ministru al Economiei, care nu a facut niciodata risipa de eforturi pentru a-si impune imaginea de politician dinamic, va asigura muzica timp de 45 de minute la petrecerea organizata in localitatea Neuburg. Ministrul in virsta de 37 de ani nu va avea insa ocazia sa improvizeze foarte mult, deoarece o lista cu melodii rock a fost deja stabilita. Aceasta contine titluri a caror virsta o depaseste pe aceea a participantilor la petrecere. Printre acestea se afla melodia "TNT", din 1976, a grupului australian AC/DC, "Start me up", din 1981, a trupei Rolling Stones, sau "Keep on rocking in the free world" din 1989, a lui de Neil Young. în plus, nu este sigur ca afisul care il anunta pe ministrul Economiei in postura de DJ ii va atrage si pe iubitorii muzicii care nu sint membri ai Uniunii Crestin-Sociale.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.