Internațional

Ministerul bulgar al Apararii a vopsit BMW-uri roz ca sa le asorteze la rochia fiicei

Ziarul de Vrancea
31 aug 2009 554 vizualizări
Doua berline roz au fost gasite in aceasta saptamina in garajul Ministerului bulgar al Apararii, iar presa se intreba simbata ce utilitate le-ar fi putut da un ministru sau un general acestor masini care nu corespund citusi de putin coloritului unor masini de serviciu

Cele doua automobile BMW fusesera de culoare neagra in momentul achizitionarii, dar fostul ministru al apararii Nikolai Svinarov, aflat la conducerea Ministerului Apararii intre 2001 si 2005, a dat ordin sa fie revopsite, sustin premierul Boiko Borisov si actualul ministru al apararii. "Armata, amestecata intr-un scandal roz", titreaza simbata cotidianul Trud, care are si o explicatie pentru aceasta extravaganta. Cotidianul citeaza responsabili din minister care sugereaza ca masinile au fost revopsite pentru a se asorta cu rochia purtata de fiica ministrului, dusa la balul scolii cu una dintre limuzine. Svinarov a dezmintit aceasta, dar Trud reproduce alaturat o fotografie a rochiei si una a masinilor.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.