Internațional

Hillary Clinton: Eu sint secretarul de Stat, nu sotul meu Bill!

Ziarul de Vrancea
12 aug 2009 660 vizualizări
Hillary Clinton nu este purtatorul de cuvint al sotului sau, fostul presedinte al Statelor Unite Bill Clinton. Declaratia ferma vine chiar din partea secretarului de stat american, confruntat in Congo cu o intrebare incomoda

Hillary Clinton si-a pierdut cumpatul cind un student i-a cerut sa-i comunice parerea sotului sau intr-o problema internationala. "Exista interferente intre Banca Mondiala si China... Ce crede domnul Clinton?", a sunat intrebarea. Vizibil iritata, Hillary, al carui sot a fost presedintele Statelor Unite intre 1993 si 2001, a raspuns: "Vreti sa va spun ce crede sotul meu? Nu sotul meu este secretar de stat, eu sint. Daca imi cereti parerea mea, va voi spune. Nu voi vorbi pentru el".

Dupa nominalizarea sotiei sale in functia de secretar de stat, Bill Clinton a preferat sa se retraga din prim-planul lumii politice; decizia i-a fost anulata, insa, de misiunea de salvare a celor doua jurnaliste americane in Coreea de Nord, precedata de intilnirea istorica cu liderul de la Phenian, Kim Jong-il. Evenimentul a distras atentia publicului de la turneul pe care Hillary Clinton il efectueaza in Africa.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.