Sport

Handbal Liga Naţională - Avem o singură variantă, VICTORIA!

Cătălin VLĂDESCU
25 apr 2017 3926 vizualizări
Miercuri, 26 aprilie de la ora 18:30, în Polivalenta din Focşani, sunt de părere că a sosit momentul să câştigăm 3 puncte în faţa Stelei.

După cele două partide disputate cu steliştii în sezonul regulat, în care băieţii noştri au jucat de la egal la egal cu puternicii lor adversari, ba mai mult decât atât, îndrăznesc să spun că în multe momente le-au fost superiori acestora, având meciul în mână, spun că a venit vremea să terminăm ceea ce am început în prima etapă a actualului sezon. De la primul meci din Polivalentă, contra Stelei, din august anul trecut, meci încheiat norocos pentru stelişti, 29-29, şi până în momentul în care scriu aceste rânduri, multe s-au întâmplat. În mod cert, nu încape îndoială, băieţii pregătiţi de profesorul Viorel Ciubotaru au câştigat mult la capitolul omogenitate, relaţii de joc, încredere, experienţă şi ce este cel mai important, au câştigat valoare. Suntem în Play-Out, locul în care fiecare partidă trebuie tratată ca pe o veritabilă finală şi în care paşii greşiţi cu greu mai pot fi reparaţii. Am certitudinea că şi băieţii noştri, alături de întreg staff-ul, conştientizează acest lucru. Miercuri, la ora meciului, aşteptăm o Polivalentă plină până la refuz. Sunt absolut convins că pe fiecare scaun din tribune se va aşeza jucătorul cu numărul “8”, cel care poate şi trebuie să facă diferenţa în partida de mâine. Este timpul ca mâine să aducem în Polivalentă acel ceva de care am fost foarte aproape în precedentele partide jucate contra SteleiVICTORIA!(Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.