Sport

S-a mai retras o stea

Ziarul de Vrancea
4 ian 2017 872 vizualizări
După Aurelia Brădeanu şi Oana Manea a părăst naţionala de handbal şi portarul Paula Ungureanu

Portarul naţionalei de handbal feminin, Paula Ungureanu, şi-a anunţat, ieri, retragerea din reprezentativă, ea declarand pentru News.ro că a fost o decizie greu de luat, dar că ”a venit timpul”. Paula Ungureanu (36 de ani) a fost portarul echipelor naţionale ale Romaniei la toate nivelurile de varstă, chiar de la ”puţin timp după ce a început handbalul, în 1993.
La 36 de ani, ea a decis să se retragă din echipa naţională, anunţul ei venind după cele similare ale coechipierelor de la CSM Bucureşti, Aurelia Brădeanu, care a făcut pasul înaintea CE de luna trecută, şi Oana Manea, care a luat decizia după revenirea în ţară de la Europene. ”Am vrut să mă retrag înaintea Campionatului European din Suedia, dar acum mă bucur că n-am făcut-o. Este foarte greu, toată viaţa mea s-a învartit în jurul echipelor naţionale, chiar la puţin timp după ce am început handbalul în 1993. Au trecut parcă zeci de ani de atunci... Acum, cred că a venit timpul, fiecare sportiv simte acel timp şi acel moment, iar pentru mine e acum. Mi-e greu, dar e momentul în care să mă dedic mai mult familiei şi echipei de club CSM Bucureşti, unde voi continua. Nu se pune problema să plec şi de acolo, nu scăpaţi aşa de repede de mine”, a declarat Paula Ungureanu, pentru News.ro.De-a lungul carierei la cluburi, ea a evoluat la Remin Deva, Hypo Viena, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Ramnicu Valcea, HCM Baia Mare, iar acum la CSM Bucureşti. Cu echipa naţională a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005 şi pe cea de bronz din 2015, respectiv medalia de bronz la Campionatul European din 2010.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.