Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: ”Au revoir, Moldo!”

Ziarul de Vrancea
26 sep 2016 461 vizualizări
Tehnicianul Viorel Moldovan a fost demis, ieri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei AJ Auxerre, după ce i-a criticat pe conducătorii clubului din liga a doua franceză.

Vineri seară, după înfrangerea din meciul cu Le Havre, scor 0-1, Moldovan i-a criticat pe conducătorii clubului pentru transferurile făcute, pentru managementul defectuos şi pentru faptul că nu i-au urmat sfaturile înaintea începerii sezonului. După disputarea a nouă etape din liga a doua fanceză, AJ Auxerre ocupă locul 19, penultimul, cu şase puncte obţinute în urma unei victorii şi a trei rezultate de egalitate.Viorel Moldovan, în varstă de 44 de ani, a preluat-o pe Auxerre la 20 iunie. înainte, el a mai pregătit formaţiile FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, naţionala de tineret a Romaniei, iar ultima dată a fost secundul lui Anghel Iordănescu la prima reprezentativă a Romaniei.

Succes categoric pentru echipa lui Edi

Formaţia ŢSKA Sofia, antrenată de Edward Iordănescu, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Beroe Stara Zagora, într-un meci din etapa a opta a campionatului Bulgariei. Golurile au fost marcate de David Simao ('5), Gustavo Culma ('9), Diogo Viana ('50) şi Rui Pedro ('81). ŢSKA Sofia se află pe locul patru în clasament, cu 16 puncte. Lider este Levski Sofia, cu 17 puncte.

Ne fluieră ucraineni şi azeri

Arbitrul ucrainean Evgheni Aranovski va conduce la centru partida dintre echipa Steaua Bucureşti şi formaţia spaniolă Villarreal, din etapa a doua a grupei L a Ligii Europa, care se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Aranovski va fi ajutat de asistenţii Oleksandr Voitiuk şi Serghei Bekker. Partida AS Roma şi Astra Giurgiu, care se va juca în aceeaşi zi, de la ora 22:05, va fi condusă de o brigadă azeră, cu Aliar Aghaev la centru, Zeinal Zeinalov şi Reza Mammadov la margini.

Ianis a rămas pe bancă

Formaţia Fiorentina, cu Ciprian Tătăruşanu integralist şi Ianis Hagi rezervă, a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa AC Milan, în etapa a şasea a campionatului Italiei. În minutul 23, echipa celor doi romani a ratat un penalti prin Ilicic. Ultimele două meciuri ale etapei, Crotone - Atalanta şi Cagliari - Sampdoria, au fost programate ieri. "Este o onoare să îmbrac acest tricou şi pot spune că numele de pe spate crează puţină presiune. Dar sunt obişnuit să trăisc acest tip de atenţie. Paulo Sousa este un mare antrenor, am învăţat foarte multe de la el de cand am venit aici. Va veni şi momentul meu, trebuie să fiu pregătit pentru acea zi. Este important pentru mine să joc la echipa de tineret, am nevoie de meciuri în picioare. Apoi este o plăcere să ajut echipa să caştige. Am început să prind limba italiană, uşor, uşor încep să şi vorbesc", a spus Ianis Hagi, pentru cotidianul “La Repubblica”.

Labbadia, demis de la Hamburg
Tehnicianul Bruno Labbadia a fost demis, ieri, din funcţia de antrenor principal al echipei SV Hamburg şi înlocuit cu Markus Gisdol, în varstă de 47 de ani. Acesta a semnat un contract pană la finalul sezonului cu SV Hamburg.  El a mai pregătit în cariera sa echipele SSV Ulm, Schalke 04 şi TSG Hoffenheim. Bruno Labbadia (50 de ani) se afla pe banca tehnică a formaţiei din Hamburg din 15 aprilie 2015, după o mai pregătise şi în sezonul 2009-2010. Labbadia a fost demis după înfrangerea suferită, sambătă, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa campioanei Bayern. După disputarea a cinci etape din Bundesliga, Hamburg ocupă locul 16, antepenultimul, cu un singur punct şi golaveraj 2-10.

Laudrup se întoarce în Qatar
Tehnicianul danez Michael Laudrup revine în campionatului Qatarului şi va pregăti echipa Al-Rayyan, urmand să-l înlocuiască pe Jorge Fossati, devenit selecţioner al naţionalei qatariote. Fostul internaţional danez, în varstă de 52 de ani, va antrena pentru a doua oară în Qatar, unde a mai pregătit formaţia Lekhwiya, cu care a reuşit caştigarea campionatului în 2015. Michael Laudrup a mai antrenat de-a lungul carierei echipele Brøndby, Getafe, Spartak Moscova, Real Mallorca şi Swansea.

Aurier la “mititica”
Fundaşul ivorian al echipei Paris Saint-Germain, Serge Aurier, a fost condamnat, ieri, la două luni de închisoare cu executare pentru o altercaţie avută cu poliţiştii, în luna mai, informează L'Equipe. Internaţionalul ivorian în varstă de 23 de ani va trebui să plătească despăgubiri de 600 de euro pentru violenţă fizică şi 1.500 de euro cheltuieli de judecată. Jucătorul va face apel la această decizie şi astfel va putea fi prezent la meciul de maine cu formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, din etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.