Sport

Handbal Liga Naţională - Dacă lupţi poţi să pierzi, dacă nu lupţi ai pierdut deja!

Cătălin VLĂDESCU
23 sep 2016 2410 vizualizări
Sambătă, de la ora 18:30, Polivalenta din Focşani trebuie să fie, şi va fi, sunt convins, din nou plină. La Focşani vine SCM Politehnica Timişoara, echipă ce se află în goană mare după puncte.

Judecand astfel, fără îndoială, bănăţenii vin la Focşani cu gandul la victorie. Rămane de văzut dacă băieţii noştri le vor şi acorda această şansă. Sunt convins că acest lucru nu se va întampla. Ajutaţi de publicul atat de generos din Polivalentă, dar şi de determinarea cu care ne-au obişnuit în atatea meciuri, trăiesc cu convingerea că pasa proastă în care am intrat de la meciul cu Turda se va încheia. Trebuie! Fără îndoială situaţia la echipă este una extrem de grea, poate cea mai grea cu care ne confruntăm de cand jucam în Liga Naţională. Paradoxal, tocmai pe asta mă şi bazez atunci cand sper în revirimentul atat de dorit şi aşteptat al echipei noastre. Caracterele puternice se cunosc în momentele grele, iar băieţii noştri ştiu că sunt puternici, că pot şi trebuie să demonstreze că au valoare, că au tărie, că sunt jucătorii cu caracter. Lista problemelor de la echipă este interminabilă şi se deschide cu absenţa lui Marius Ragea, fractură de piramidă nazală în meciul cu Potaissa şi a cărui perioadă de indisponibilitate va fi de cel puţin o lună de zile, fără Andrei Enache şi el accidentat în repriza secundă de la Bucureşti, dar a cărui perioadă de inactivitate se speră a fi mult mai scurtă, cu Adi Băluţ aflat în plină perioadă de recuperare ca şi Iulian Neaţă de altfel, cu Silviu Rotaru revenit pe teren dar departe de forma fizică ideală, fără Petrică Vasilache a cărui absenţă va fi de durată, după cum se ştie…lista se încheie cu suspendarea de 5 etape pentru profesorul Viorel Ciubotaru, după cartonaşul albastru din meciul de acasă cu Turda. Trăiesc cu sentimentul şi convingerea că sambătă, împreună, jucătorii pe teren şi spectatorii în tribune vor anula toată această serie de ghinioane, arătand ca o echipă puternică şi determinată. Asta este tot ce aşteptăm de la voi! (Cătălin VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.