Sport

Cu SMURD, sau fără SMURD

Ziarul de Vrancea
22 ian 2016 1046 vizualizări
Noul boss adus de primarul Florentin Pandele la Voluntari, Dumitru Dragomir, nu s-a decis dacă să-l păstreze sau nu pe antrenorul Gigi Mulţescu

Preşedintele de onoare la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a declarat,ieri, într-o conferinţă de presă în care a fost prezentat oficial, că  este posibil ca antrenorul Gheorghe Mulţescu să rămană în continuare la echipă, chiar dacă în decursul serii de joi se luase decizia de a fi demis.  "Am acceptat această funcţie pentru realizările pe care le-a făcut primarul. Atunci mi-am dat seama că e o treabă serioasă. Modul de organizare este perfect cu legislaţia actuală. Eu voi coordona tot şi dacă merge prost vina este a mea. Echipa ar trebui s ascape de retrogradare. Eu am spus că s-ar putea să şi retrogradăm, dar eu mă zbat să nu. Trebuie să aducem 2-3 jucători. Să vedem ce vom face şi cu antrenorul, deşi se luase o decizie, primarul mi-a dat mana liberă, pot să mă răzgandesc. Eu am ultimul cuvant, eu aş dori 49 la sută să-l păstrez pe Mulţescu, dar trebuie să vorbesc cu el să văd ce are în cap. Nu am lucrat cu el, dar ştiu că e un om serios. Domnul primar mi-a spus că orice hotărare voi lua, va fi de acord cu ea. Voi vorbi cu Mulţescu şi dacă îmi convine, îl opresc", a declarat Dragomir.
Oficialul grupării FC Voluntari speră să poată atrage fonduri pentru a putea crea o echipă competitivă: " Dacă vom avea bani vom face şi echipa foarte bună, dacă nu, vom creşte jucători şi tot vom avea echipă bună. Sunt concurentul numărul unu al lui Hagi. Să fie foarte atent. Unde voi vedea un talent îl voi aduce aici. Tot ce există talentat va veni aici".Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele a declarat că încearcă de mai mult timp să-l aducă pe Dragomir în cadrul clubului. "Am încercat multe luni de zile să-l aducem. Dansul a spus că pană în vară doreşte să fie preşedinte de onoare. Dar tot ce va ţine de fotbal în Voluntari va fi condus de domnul Dragomir", a afirmat Pandele. Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost numit, joi, în funcţia de preşedinte de onoare al clubului FC Voluntari.
Dragomir se va ocupa de întreaga activitate fotbalistică de la Voluntari, echipele din Liga I, Liga a III-a, Liga a IV-a, precum şi de cei aproximativ 500 de copii şi juniori din cadrul Academiei de Fotbal Mircea Rădulescu. După disputarea a 23 de etape din Liga I, FC Voluntari se află pe locul 13, penultimul, cu 15 puncte şi va evolua în play-out.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.