Sport

Delia Macovei a jucat finala la „Trofeul Alex Nicolas”

Dan Chiriac
19 aug 2015 552 vizualizări
Tenismena a fost învinsă în ultimul act

În septembrie, tenismenii de la CSM Focşani 2007 vor concura la Campionatul Naţional Intercluburi pe echipe de dublu. Delia Macovei, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu la CSM Focşani 2007, a reuşit performanţa de a juca finala turneului pentru 12 ani de la Buzău, dotat cu Trofeul Alex Nicolas. Delia, favorita nr. 4 a întrecerii, a depăşit cu 6-1, 6-0, pe Amalia Mustaţă, 6-3, 6-3, pe Sabina Dragomir, 6-2, 6-4, pe Andreea Cristea, în ultimul act al competiţiei fiind întrecută cu 6-2, 6-3, de Denisa Preda. În acelaşi turneu, colega sa de club, Maria Ciubotaru a câştigat cu 6-0, 6-1 în faţa Cristinei Radu, dar a cedat cu 1-6, 6-3, 1-6 meciul din sferturile de finală cu Erika Serdin. Tot în sferturi s-a oprit şi Denisa Ganea tot de la CSM Focşani 2007, care a câştigat cu 6-0, 6-3 meciul cu Alexia Tomescu şi l-a pierdut cu 1-6, 2-6 pe cel cu Denisa Preda. La băieţi, Ştefan Lazăr de la Tenis Club Focşani a depăşit cu 6-1, 6-1 pe Andreas Mulner şi a pierdut cu 1-4-1-6 în faţa lui Mihai Marin, în timp ce Călin Ciubotaru a fost întrecut cu 6-2, 6-1 de Radu Moraru. După concurs, profesorul Răzvan Bucuroiu, antrenorul celor cinci jucători,  s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor: ”Delia Macovei a jucat finala la Buzău, unde şi-a îndeplinit planul pentru săptămâna aceasta, după 10 zile de repaus activ, în urma unui disconfort muscular resimţit după turneul de la Constanţa, unde s-a oprit tot în finală, datorită aceluiaşi disconfort. Echipa Focşaniului deplasată la Buzău a fost numeroasă: Maria Ciubotaru (evoluţie în parametrii etapei), Denisa Ganea (evoluţie în parametrii etapei), Călin Ciubotaru, Ştefan Lazăr. Următorul turneu de obiectiv al echipei este Campionatul Naţional Intercluburi pe Echipe de Dublu de la jumătatea lunii septembrie, iar până atunci vom mai participa la două competiţii, în funcţie de capacitatea de recuperare a copiilor”, a spus tehnicianul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.