Sport

FC Panciu în căutarea jucătorilor sub 19 ani

Dan Chiriac
23 iul 2015 738 vizualizări
Echipa pregătitiă de Dănuţ Bolocan are nevoie în noul sezon de şase jucători care au terminat junioratul pentru a putea evolua în liga a treia u cel mai probabil, vrâncenii vor coopta în lot jucătorii de la LPS Focşani

Folosirea a trei titulari sub 19 ani, precum şi prezenţa altor trei pe banca de rezerve, în partidele de campionat ale noului sezon competiţional al celui de-al treilea eşalon al fotbalului românesc, dă de gândit celor de la FC Panciu. Campionatul va porni la drum pe 29-30 august, iar oficialii clubului din Panciu au început demersurile pentru a legitima jucători de la LPS Focşani. Jucătorii focşăneni au evoluat anul trecut în campionatul naţional al juniorilor republicani, iar în acest an nu pot juca decât în competiţiile de seniori. Duca, Dima, Lăbunţ sunt doar câteva dintre numele aflate în atenţia conducerii echipei FC Panciu. Lotul echipei vrâncene pentru noul sezon va fi stabilit în perioada următoare. Păncenii se vor reuni luni şi vor pleca într-un stagiu de pregătire montan. FC Panciu va evolua în liga a treia, în sezonul care va începe la finalul lunii august. Toate cele 21 de echipe care au promovat în urma barajului de accedere în Liga a III-a s-au înscris în ediţia 2015-2016 a competiţiei. FC Panciu va evolua cel mai probabil în seria întâi în compania unor echipe din zona Moldovei, dar şi din judeţele Covasna şi Harghita. Panciu revine în liga a treia după doi ani şi jumătate şi demonstrează că în acest moment este singurul oraş din judeţ unde poate exista fotbal adevărat la nivel de seniori. Echipa vrânceană a evoluat între 2008-2013 în liga a treia, dar a fost nevoită să se retragă din motive financiare. Pe plan sportiv, Panciu nu a retrogradat. Mai mult, în cei doi ani de absenţă, păncenii au jucat în Cupa României cu echipe din eşaloanele superioare ale fotbalului românesc. Sprijinul acordat de autorităţile locale a contribuit la promovarea în liga a treia a echipei păncene. Chiar dacă mulţi fani s-au gândit că echipa din Panciu ar putea dispărea după decesul fostului primar Ion Petre, conducerea echipei, formată din Raul Cioran şi Mihai Popescu, a reuşit să obţină de la autorităţile locale fondurile necesare participării în liga a treia. Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.