Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Grigore, la Voluntari

Ziarul de Vrancea
28 iun 2015 468 vizualizări
FC Voluntari a anunţat, sambătă, că l-a achiziţionat pe fotbalistul Nicolae Grigore de la Dinamo, jucătorul semnand un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire

Grigore a plecat sambătă dimineaţă în Turcia, unde echipa FC Voluntari se află în cantonament. Nicolae Grigore a evoluat pană în prezent în peste 230 de meciuri în primul eşalon, pentru echipele Rapid, FC Braşov şi Dinamo. Grigore a mai jucat pentru formaţiile Al Ettifaq şi Apollon Limassol.

Transfer istoric în spaţiul iugoslav

Fundaşul argentinian Luis Ibanez va fi transferat de la Dinamo Zagreb la Steaua Roşie Belgrad, aceasta fiind prima mutare între cele două echipe după 1987. Rivale eterne din motive politice, Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie au ajuns la un acord pentru un jucător pentru prima oară din 1987, atunci cand Robert Prosinecki era transferat de la echipa croată la cea sarbă. Luis Ibanez, în varstă de 26 de ani, era legitimat la Dinamo Zagreb din 2008.

Tevez s-a întors acasă

Atacantul echipei Juventus Torino, Carlos Tevez, va juca din seznul viitor la formaţia Boca Juniors, a anunţat, sambătă, site-ul oficial al grupării argentiniene. "Este o zi de sărbătoare şi de enormă satisfacţie. Revenirea lui Carlos Tevez, într-un moment extraordinar al carierei sale, este o ştire fantastică pentru noi toţi. Revenirea lui Tevez ne va permite să facem un salt calitativ", a declarat Daniel Angelici, preşedintele clubului Boca Juniors.Carlos Tevez, care joacă din 2013 la Juventus Torino, a evoluat la Boca Juniors în perioada 1997-2004, iniţial la nivel de juniori. Internaţionalul argentinian în varstă de 31 de ani a mai juct în cariera sa la formaţiile Corinthians, West Ham United, Manchester United şi Manchester City.

Finală Portugalia – Suedia la tineret

Reprezentativa under 21 a Portugaliei a învins, sambătă, la Olomouc, cu scorul de 5-0, selecţionata similară a Germaniei, şi s-a calificat în finala Campionatului European. Golurile au fost marcate de Bernardo Silva, Ricardo, Cavaleiro, João Mário şi Horta. Potrivit L'Equipe, portarul echipei Germaniei, Marc-Andre ter Stegen, a primit pentru prima dată în carieră cinci goluri într-un meci. În finală, Portugalia va întalni Suedia, care a învins Danemarca cu 4-1 (2-0). Au marcat Guidetti (penalty), Tibbling, Quaison şi Hiljemark, respectiv, Bech. Finala va avea loc marţi, 

Pe Ferrer îl doare în cot

Jucătorul spaniol de tenis David Ferrer, cap de serie numărul 8, a anunţat că nu va evolua la turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.  Ferrer s-a accidentat la cot şi nu va putea juca în primul tur unde urma să-l întalnească pe britaniul James Ward, beneficiarul unui wild card. în locul lui Ferrer va juca italianul Luca Vanni, ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser.

Philipppoussis revine în arenă

Australianul Mark Philippoussis a primit un wild card pentru a participa la calificările turneului de tenis la Newport de luna viitoare, competiţie pe care a caştigat-o în 2006. Mark Philippoussis (38 de ani) s-a retras din activitate în urmă cu nouă ani, din cauza accidentărilor repetate. Philippoussis a fost de două ori finalist la un Grand Slam, în 1998 şi în 2003 la Wimbledon. Mark Philippoussis este căsătorit din 2013 cu modelul Silvana Lovin, născută în Romania, cei doi avand un băieţel Nicholas, născut în 2014.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.