Sport

Ping-pong cu antrenorii

Ziarul de Vrancea
2 mar 2015 471 vizualizări
George Ogăraru, Tibor Selymes şi Oleg Protasov au ridicat la 25 numărul tehnicienii schimbaţi în actuala ediţie a Ligii I * singurele echipe care şi-au păstrat antrenorii de la început sunt FC Botoşani, Concordia şi Steaua

Conducerea  clubului Universitatea Cluj a reziliat pe cale amiabilă contractele antrenorului principal George Ogăraru şi directorului tehnic Alfons Groenendijk, a anunţat ieri gruparea ardeleană pe site-ul oficial. Conducerea Universităţii a menţionat că Mihai Neşu va ocupa în continuare funcţia de analist video. Ogăraru a fost demis după cele două insuccese ale echipei de pe Someş în startul Ligii I de fotbal, 0-3 pe teren propriu cu ASA Targu Mureş şi acelaşi scor în deplasare cu Dinamo. Ieri, clubul clujean a anunţat că noul antrenor este Adrian Falub (43 de ani). El va fi ajutat de Cristi Pojar, Marius Suller şi Marius Popescu.
În aceeaşi zi, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Tibor Selymes, şi-a anunţat demisia pe site-ul oficial: "Am venit cu inima deschisă la Galaţi considerand că echipa poate fi salvată. Am avut o pregătire de iarnă care mi-a confirmat ceea ce mi-am propus. Din păcate, după o analiză a meciurilor din retur am decis să renunţ. Rezultatele negative sunt o consecinţă a problemelor de lot. Este imposibil să poţi caştiga atunci cand ai un atacant accidentat, celuilalt nu i-a venit cartea verde, iar în defensivă, în loc să te întăreşti, eşti obligat să improvizezi. Consider că gestul meu de a renunţa poate provoca un şoc benefic la echipă”, a declarat Tibor Selymes. Noul antrenor al Oţelului a fost prezentat ieri. Este vorba de Florin Marin, în varstă de 61 de ani, care a semnat un contract pană la finalul actualului sezon şi va fi ajutat de secunzii Daniel Florea şi Emil Jula, antrenor cu portarii fiind Cristian Brăneţ.Florin Marin a pregătit formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ în turul actualei ediţii a Ligii I.
A treia schimbare de antrenor produsă la finele etapei a XIX-a s-a înregistrat la Astra. Tehnicianul ucrainean Oleg Protasov a fost demis de către patronul Ioan Niculae “ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă şi îndepărtarea echipei de obiectivele de performanţă stabilite. Protasov a preluat Astra în octombrie 2014, bilanţul său oficial pe banca echipei noastre fiind de două victorii şi şapte egaluri în Liga I, un eşec şi o victorie în Cupa Ligii, o victorie, un egal şi două înfrangeri în grupele Liga Europa.", se anunţă într-un comunicat al AFC Astra Giurgiu, pe contul oficial de Facebook. Oleg Protasov, în varstă de 50 de ani, a semnat la 10 octombrie 2014, un contract valabil pană în vara acestui an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Tehnicianul ucrainean l-a înlocuit la acea dată pe Daniel Isăilă, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate de Astra Giurgiu în primele 10 etape ale Ligii I şi din primele două partide din grupele Ligii Europa. Printre variantele cele mai vehiculate în privinţa noului antrenor al Astrei se numără cea a fostului tehnician dinamovist, Flavius Stoican.
Bilanţul fluctuaţiei de antrenori în sezonul 2014-2015 de Liga I este uluitor: 25 de schimbări de tehnician, zece echipe au ajuns la al treilea antrenor pe sezon, cinci au schimbat o singură dată, doar trei au rămas cu acelaşi antrenor cu care au pornit sezonul: FC Botoşani (Leo Grozavu), Concordia Chiajna (Marius Şumudică) şi Steaua (Constantin Galcă).  Stupefiant este faptul că numărul echipelor care au schimbat de două ori tehnicianul este dublu faţă de cel al echipelor care au făcut o singură mutare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.