Sport

Cupa Unirii a debutat aseară cu 36 de echipe la start

Dan Chiriac
8 ian 2015 717 vizualizări
Reprezentanta judeţului Vrancea îşi va începe partidele în această dimineaţă u săptămâna viitoare, focşănenii merg la o altă competiţie importantă, la Bucureşti

Voinţa Deep Serv Focşani va debuta azi la cel mai puternic turneu de miniftobal din România. Până duminică se va desfăşura la Iaşi ediţia a 5-a a Cupei Unirii la minifotbal. Echipa manageriată de Marian Spînu va debuta în turneu azi, după ce aseară s-au jucat meciuri în alte grupe. Focşănenii vor juca azi cu Dinamo - Imperium Iaşi şi Excelsior Constanţa, urmând ca mâine să întâlnească pe Alerad Construct Dej. Tot sâmbătă au loc meciurile din optimi şi sferturi de finală. Duminică dimineaţă au loc semifinalele, iar în cursul după-amiezii sunt programate cele două finale, la Sala Polivalentă. Finala mare va începe la ora 14.00, iar festivitatea de premiere la ora 15.30. Turneul de la Iaşi este cel mai puternic turneu al anului, cu 36 de echipe participante. Turneul de la Iaşi va fi şi criteriu pentru formarea lotului naţional ce va participa la campionatul mondial din primăvara acestui an.  Alături de Chivu, component al naţionalei României la europene, în atenţia lotului naţional al României s-au aflat alţi doi jucători de la Voinţa Deep Serv, Cătălin Curteanu şi Răzvan Duţu. Mondialele au loc în luna aprilie, în Mexic şi Statele Unite ale Americii. Meciurile de la Cupa Unirii sunt programate la Sala Polivalentă din Iaşi şi Complexul Magic din Tudor Vladimirescu (Magic Stadium şi Arena Magic Heineken).

Săptămâna viitoare Voinţa Deep Serv merge la Bucureşti

Începând cu 17 ianuarie 2015, în Bucureşti se va desfăşura Cupa Munteniei "BSP Arena" la minifotbal, cea mai valoroasă competeţie de pregătire din regiune. În fiecare dintre cele patru grupe a câte patru formaţii care se vor forma va fi repartizată câte o echipă din afara Capitalei, printre ele numărându-se  AS Vispeşti 2010 Ploieşti, nimeni alta decât campioana naţională en-titre şi câştigătoarea Supercupei României. Celelalte invitate sunt Voinţa Deep Serv Focşani, Design Construct Braşov (vicecampioana naţională) şi Aktiv Friends Buzău (liderul campionatului de minifotbal din Buzău). Echipele din afara Bucureştiului îşi vor juca toate meciurile din faza grupelor în aceeaşi zi, iar formaţiile din Capitala vor disputa câte un meci pe săptămână, în zilele de sâmbătă, începând cu 17 ianuarie 2015. Fazele finale (sferturi de finala, semifinale şi finalele) sunt programate să aibă loc pe 21 februarie.
Regulamentul competiţiei
Competiţia va fi găzduită de "BSP Arena", bază sportivă situată pe Strada Moineşti din Sectorul 6, dotată cu teren acoperit, instalaţie de încălzire, parcare, vestiare, duşuri şi cafenea. Pentru Cupa Munteniei "BSP Arena" nu se percepe taxa de înscriere, iar taxa de participare este de 150 de lei/meci, cu menţiunea că echipele vor achita în avans contravaloarea ultimului joc. Lotul poate conţine maxim 18 jucători şi poate fi modificat doar înainte de disputarea meciului din etapa a III-a. Echipele pot foloşi jucători pe care îi au în vederea cooptării în loturi pentru returul sezonului 2014-2015, chiar dacă aceştia fac parte din lotul altei echipe. Au drept de joc jucătorii care au evoluat după 1 iulie 2014 pentru un club profesionist doar în baza unei declaraţii pe propria răspundere în care trebuie să specifice că nu vor mai evolua în returul sezonului 2014-2015 pentru un club profesionist. Nu au drept de joc jucătorii care nu se pot legitima cu un act de identitate cu fotografie. Neprezentarea se sancţionează cu excluderea automată din competeţie, chiar dacă aceasta survine în timpul fazei grupelor. (Dan CHIRIAC)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.