Sport

Baschetbaliştii gorjeni, în optimi

Ziarul de Vrancea
17 dec 2014 413 vizualizări
Energia Pandurii avansează în FIBA Eurochallenge

Echipa de baschet masculin Energia Targu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale FIBA Eurochallenge, la coşaveraj, deşi a fost învinsă la Sofia de formaţia bulgară Lukoil Academic, cu scorul de 74-97 (39-52)în ultimul meci din grupa B a FIBA Eurochallenge. Marcatorii  echipei gorjene au fost Troupe 24 puncte, Watson 18, Milosevici 1, Turner 8, Karpelesz 6, Darby 3, Vlaicu 2, Sullivan 1. După şase meciuri în grupa B, Energia Targu Jiu are nouă puncte, la fel ca şi echipa ungară Kormend, dar coşaveraj superior, obţinand calificarea în optimile de finală ale competiţiei de pe locul doi în clasament. Cealaltă echipă calificată este Tartu Rock, cu zece puncte. Primele două clasate din fiecare din cele opt grupe preliminare obţin calificarea în optimile de finală ale competiţiei. În FIBA Eurochallenge, Romania a mai fost reprezentată de U Banca Transilvania Cluj (în grupa F) şi de vicecampioana CSM Oradea (grupa D), care nu au reuşit să treacă de faza grupelor. Formaţia clujeană a învins, în Ungaria formaţia Atomeromu SE, cu 81-67, singura victorie a sa în grupa F, în timp ce CSM Oradea a fost învinsă în Turcia, la Tofas cu 75-84, încheindu-şi traseul în grupa D, fără puncte.  Echipa din Targu Jiu va evolua în faza optimilor în grupa I, alături de Enela Basket Brindisi (Italia(), Okapi Aalstar (Belgia) şi BC Astana (Kazahstan).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.