Sport

Greu cu tinerele veterane!

Ziarul de Vrancea
19 aug 2014 405 vizualizări
La Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, romanca Adriana Diaconu a fost eliminată în sferturile concursului de tenis de masă de o jucătoare cu patru ani mai varstnică


Jucătoarea de tenis de masă Adina Diaconu a ocupat locul cinci la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, ea fiind eliminată în sferturi de favorita numărul 1, Doo Hoi Kem (Hong Kong), scor 1-4 (11-6, 9-11, 7-11, 3-11, 6-11). "A fost foarte greu. Ea este mai mare şi mai experimentată. A jucat multe open-uri de senioare şi asta s-a văzut. În plus, este cotată principala favorită a competiţiei. Chiar dacă am început bine, pe măsură ce ea şi-a intrat în mană, eu m-am demoralizat. La un moment dat, chiar am intrat în panică pentru ca nu ştiam cu ce lovituri să ripostez. Sper că atunci cand voi fi de varsta ei, adică peste aproape patru ani, să ajung şi eu numărul unu modial", a declarat Adina Diaconu, în varstă de 14 ani, portdrapelul Romaniei la această competiţie. Antrenorul Petre Arnăutu consideră că diferenţa de varstă şi-a spus cuvantul. "Adina a început bine, în forţă, dar apoi a cedat psihic. În ansamblu sunt mulţumit de jocul Adinei ţinand seama că ea este cadetă. Ne-am fi dorit să urcam pe podium, dar, obiectiv vorbind, ştiam că ar fi fost extrem de greu să intre în primele patru poziţii".
Acelaşi loc cinci a fost ocupat şi de înotătorul Robert Glinţă în finala probei de 100 m spate înregistrand timpul de 55,21 secunde.  Aurul în această probă a fost caştigat de doi sportivi, rusul Evgheni Rilov şi italianul Simone Sabbioni, ambii înregistraţi în 54, 24 s, timp ce bronzul a intrat în posesia chinezului  Li Guangyuan (’55,06 s).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.