Sport

Voleibalistele de la ”Spiru Haret” au câștigat Cupa 1 decembrie

Alexandra TĂTARU
30 nov 2017 3083 vizualizări

Competiția de volei-fete s-a desfășurat la Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” Focșani. Ediția a 18-a a competiției tradiționale a fost coordonată de profesorul Ionel Ambrozie, de la colegiul gazdă. Participantele de la C. N. Unirea, Liceul Pedagogic, Colegiul Economic, C.N. Cuza și C. T. ”Edmond Nicolau” au fost felicitate de Inspectorul Școlar General al IȘJ Vrancea, Dorin Cristea, directorul Gabriel Danielescu, dar și de ceilalți invitați speciali.

Deschiderea festivă a celei de-a XVIII-a Ediții a competiției sportive ”Cupa 1 decembrie” la volei feminim a avut loc la Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” Focșani, după intonarea imnului național. Înainte de startul competiției propriu-zise, profesorul organizator, Ionel Ambrozie, a evocat însemnătatea ”Zilei de 1 decembrie”, aducând felicitări și profesorilor antrenori ale echipelor participante în concurs, respectiv Florin Eufrosie, Călțun Constanța, Viorel Paizan, Ioan Grigoriu, precum și arbitrului Petrică Damian. ”Turneul a scos în evidență activitatea profesorilor alături de echipele reprezentative, cât și preocuparea consilierilor educativi care au inclus în planurile lor activitățile sportive extrașcolare în anul sportiv în derulare. Voleiul înseamnă muncă, antrenament, calități tehnice și tactice, pregătire sportivă, dorință de a învinge, seriozitate, dar și fairplay”, ne-a spus profesorul Ambrozie.

Care a fost clasamentul

Timp de cinci ore echipele s-au întrecut pe terenul de joc, dând emoții profesorilor, dar și asistenței prezente la meci. Deși seturile și scorurile au avut diferențe mici, de 5-6 puncte, totuși cei mai buni au învins. Primul loc a revenit echipei de la Liceul Pedagogic ”Spiru Haret”, antrenor prof. Constanța Călțun, locul al doilea a  fost ocupat de echipa C.N.U., antrenată de prof. Viorel Paizan, iar pe locul al treilea s-a situat echipa Colegiului Economic ”Mihail Kogălniceanu”, pregătită de prof. Florin Eufrosie. Locurile patru și cinci au fost ocupate de Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau”, respectiv Colegiul Național Cuza. S-au remarcat elevele Roxana Popa, Teodora Diță, Paula Bălășoiu, Miruna David, Alina Iacob, Antonia Corneanu, Roxana Tudoroiu, Alexandra Ștefănescu, Alexandra Ilie, Elena Păduraru, Cătălina Mircea, Diana Surpățeanu, Ana Preda, care au fost premiate în mod special. Echipele au fost premiate cu cupe, diplome echipă, diplome individualizate, mingi volei, iar invitații au fost felicitați cu diplome și plachete aniversare. ”Felicit toate echipele și profesorii participanți. Cred că liceenii și profesorii au dovedit încă o dată că putem omagia «Ziua Națională» cu mult entuziasm, patriotism și seriozitate. La mulți ani, România!”, a mai transmis profesorul Ionel Ambrozie. (A.T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.