Politică

Președintele organizației comunale PSD Dumitrești, Marius Bodoc anunță că va candida independent la postul de primar

Ziarul de Vrancea
10 apr 2024 2091 vizualizări
Președintele organizației comunale PSD Dumitrești, Marius Bodoc(foto ) a anunțat luni 8 aprilie 2024, prin intermediul unei postări activată, pe contul său de facebook că va candida în scrutinul din 9 iunie 2024, ca independent, pentru funcția de primar al comunei.
Președintele organizației comunale PSD Dumitrești, Marius Bodoc(foto ) a anunțat luni 8 aprilie 2024, prin intermediul unei postări activată, pe contul său de facebook că va candida în scrutinul din 9 iunie 2024, ca independent, pentru funcția de primar al comunei.

Luni 8 aprilie 2024 prin intermediul unei postări activată pe contul său de facebook președintele organizației comunale PSD Dumitrești, Marius Bodoc a anunțat  că va candida independent la postul de primar.Anunțul survine în contextul în care reamintim că  vineri, 5 aprilie 2024, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD Vrancea a fost anunțată trecerea primarului liberal al comunei Dumitrești, Adrian-Viorel Banaurs împreună cu echipa sa de consilieri la formațiuna social-democratăDupă acest anunț au început să apară, așa cum era de așteptat, reacțiile față de acest transfer politic. Dacă reacțiile de la PNL au apărut imediat, iar cotidianul nostru le-a publicat pe cele ale președintelui PNL Vrancea, Dragoș Ciobotaru (n.r. chiar vineri 5 aprilie în cuprinsul articolului:VIDEO + Foto | PSD a anunțat racolarea primarului comunei Dumitrești cu o zi înaintea venirii în Vrancea a lui Nicolae Ciucă​) dar și a președintelui PNL Nicolae Ciucă (n.r. sâmbătă 6 aprilie în cuprinsul articolului Discursul președintelui PNL Nicolae Ciucă la Focșani după ce a aflat de trecerea primarului liberal al comunei Dumitrești la PSD), duminică, a apărut o reacție surpriză! Una vehementă de dezaprobare față de transferul politic al primarului Adrian-Viorel Banaurs, de la PNL la PSD, a președintelui organizației comunale PSD Dumitrești. Aceasta a fost exprimată tot sub forma unei postări activată pe contul de facebook Marius Bodoc  al președintelui organizației PSD Dumitrești.

 „Dragi dumitreșteni,

Vă mulțumesc pentru interesul și susținerea pe care mi-ați arătat-o în aceste zile, ca urmare a modificărilor de ordin politic survenite.

Vreau să vă asigur că nu aveți niciun motiv de îngrijorare! Voi fi în continuare alături de voi toți, mai puternic și mai motivat ca niciodată și îmi doresc ca împreună cu dumneavoastră să câștigăm alegerile locale din 9 iunie.

Și pentru că situația actuală o impune, am luat decizia de a candida independent la funcția de primar al comunei Dumitrești. Fac acest lucru pentru că dumitreștenii au nevoie de un primar care face politică doar în interesul lor, au nevoie de un om de cuvânt, cu demnitate, cu respect față de semeni și față de sine, un om care nu trebuie să aibă ca preocupare jocurile de culise, cu trădări de partide, de oameni și de principii.

Dumitreștenii sunt oameni demni, ambițioși și puternici! Cetățenii comunei Dumitrești nu sunt de acord cu acest traseism pe care îl practică acești samsari politici, care nu se gândesc la altceva decât la interesele persoanle. De aceea, sunt convins că împreună cu voi vom deveni o voce care va fi ascultată și vom lua decizii care să fie respectate de întreaga comunitate.

În cei 8 ani de zile în care am fost viceprimarul comunei Dumitrești am demonstrat că interesul meu este reprezentat strict de nevoile dumitreștenilor, în deplin acord cu dezvoltarea armonioasă a comunei noastre. Este din ce în ce mai limpede că doar împreună putem să contribuim la îmbunătățirea calității vieții fiecărui cetățean în parte, în așa fel încât comuna noastră să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Toți acești ani de activitate în slujba cetățenilor mi-au dovedit că SE POATE.”-Cu stimă, al dumneavoastră, prof. Bodoc Marius Cătălin

Citiți și:VIDEO + Foto | PSD a anunțat racolarea primarului comunei Dumitrești cu o zi înaintea venirii în Vrancea a lui Nicolae Ciucă​;

Racolarea primarului liberal al comunei Dumitrești provoacă reacția vehementă de dezaprobare a liderului organizației locale PSD     

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.