Home | Social | Angajări la Consiliul Judeţean Vrancea

Angajări la Consiliul Judeţean Vrancea

Publicat de 2058 vizualizari 4 comentarii
Dimensiune text: Decrease font Enlarge font
Angajări la Consiliul Judeţean Vrancea

Trei posturi libere la Consiliul Judeţean Vrancea, pentru ocuparea cărora se vor organiza, în luna decembrie, concursuri constand în probă scrisă şi interviu

Potrivit informaţiilor publicate pe monitoruloficial.ro, este vorba despre şef serviciu la Serviciul relaţii publice, contencios, monitorul oficial şi arhivă. Concursul este programat pe 9 şi 11 decembrie. De asemenea, se caută şef serviciu la Serviciul implementare şi coordonare proiecte finanţate din fonduri nerambursabile. Testarea candidaţilor se va face pe 10 şi 12 decembrie. Cei interesaţi trebuie să aibă studii juridice şi să fie numiţi pe o funcţie publică din clasa I. Tot la CJ se caută şef birou la Biroul unităţi de implementare a proiectului “Dezvoltarea sistemului de management integrat a deşeurilor solide în judeţul Vrancea”. Concursul se organizează pe 16 şi 18 decembrie. Pentru acest ultim post este necesară specializare tehnică. Dosarele celor interesaţi se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Relaţii suplimentare se obţin la Consiliul Judeţean Vrancea, Direcţia resurse umane, sau la telefon 0372372433. (I. CREŢU)

Subscribe to comments feed Comentarii (4 publicate)

avatar
cetatean simpatic 11-11-2013
am citit acest articol si ard de nerabdare spre a face o propunere ca secretara comunei VIZANTEA sa fie angajata la cons.judetean deoarece comuna vrea sa scape de ea intrucit nota 3 a luat la examen.
Reply Thumbs Up Thumbs Down
-1
Report as inappropriate
avatar
sorinel 11-11-2013
Celmare Ionut isi va trage o draguta. Toata lumea stie bine Ca Nelutu-i cu pricina. si la concursul nominalizat Marea lui dragoste a castigat.
avatar
VIZANTEAN 11-11-2013
PROPUN
CONSILULUI JUD SA O ANGAJEZE PE ACTUALA SECRETARA DE LA PRIMARIA VIZANTEA CARE A LUAT NOTA 3 LA EXAMEN.
avatar
danb 11-11-2013
Mda, articol incomplet. Lipsesc numele castigatorilor, care sunt deja stabilite si aprobate.
total: 4 | afişare: 1 - 4

Spune-ţi părerea despre acest articol!

Te rog să introduci codul din imagine:

Caută articole

  • Trimite unui prieten Trimite pe mail
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0

Tuturor celor 52.000 de minţi zvăpăiate aşteptate astăzi în băncile şcolii, Ziarul de Vrancea le doreşte un an de ţinut minte, cu amintiri frumoase, cu experienţe inedite şi cu noutăţi în cunoaştere.Desigur, dacă se poate, şi notele bune la lucrări, teme, proiecte şi ascultări la tablă sunt bine-venite. Dar, înainte de toate, căutaţi să învăţaţi, pentru că asta vă va face candva mandri, fericiţi, deosebiţi, luminoşi în ochii celor din jur. Nu învăţaţi cu grija notei pe care, cumva, mama ori tata tot o s-o afle odată! Învăţaţi gandindu-vă că, la un moment dat, altcineva va avea nevoie de cunoştinţele voastre! Fiţi buni, dar nu pentru că aşa trebuie sau pentru că aşa vrea profa!  Fiţi buni pentru că asta vă va fi de folos într-o zi şi vă va scăpa de ruşine şi ignoranţă!

Echipa Ziarului de Vrancea vă ţine pumnii! 

Ultimele stiri / locale

    Ultimele stiri nationale

    Newsletter

    Daca doresti sa primesti zilnic fluxul cu cele mai importante stiri din editia on-line a Ziarului de Vrancea inscrie-te aici cu adresa ta de e-mail