Politică

Manole Merchea - “exemplu al aroganţei şi proastei guvernări”

Iulia Crețu
30 sep 2013 3107 vizualizări
Spune Costică Porumboiu, şeful Mişcării Populare Vrancea, fost coleg cu acesta la liberali

Costică Porumboiu, preşedintele Mişcării Populare Vrancea îi cere lui Manole Merchea, directorul ENET, să facă lumină în privinţa salariului pe care-l încasează lunar de la societatea de termoficare. “Dincolo de gestul imoral de a-şi mări salariul în condiţiile în care societatea ENET SA Focşani nu livrează apă caldă beneficiarilor săi – cetăţeni ai municipiului Focşani, atitudinea «liberalului» Manole Merchea - plantat într-o funcţie pentru care a candidat singur şi, culmea ipocriziei, a trecut cu bine de examen - este un exemplu tipic al aroganţei şi proastei guvernări a USL. Ultima ispravă a directorului general al ENET SA Focşani, pe care îl aşteptam să prezinte public o listă de măsuri concrete pentru reluarea furnizării apei calde şi măsuri de redresare economică a regiei care furnizează apă caldă şi agent termic pentru zeci de mii de focşăneni este o jignire adusă contribuabililor acestui oraş„, susţine Porumboiu. Acesta susţine că Merchea ar trebui să fie preocupat de reluarea furnizării apei calde, de reducerea cheltuielilor, de rentabilizarea societăţii şi de evitarea insolvenţei şi nu de verificarea articolelor de presă. „Nu sunteţi angajat să verificaţi articolele de presă şi nici să îi urmăriţi în instanţă pe focşănenii nemulţumiţi, care îşi exprimă opiniile”, a completat şeful PMP Vrancea. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
danb, acum 3867 zile, 18 ore, 41 minute, 37 secunde
In alta ordine de idei fiecare partid are politica lui de personal si nu trebuie sa permita nimanui amestecul in propriile treburi interne. Totusi le-as spune liberalilor ca in orice partid serios o citeste integral
danb, acum 3867 zile, 21 ore, 28 minute, 15 secunde
Mda, politically correct. Lipsesc insa propunerile domniei sale pentru remedierea situatiei.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.