Politică

VIDEO!!!“Dumnezeul căldurii” este iritat de carcotaşii care-l toacă prin ziare

Iulia Crețu
27 mar 2014 1643 vizualizări
Directorul Manole Merchea este deranjat că i se cere demisia şi spune că nu se consideră “o victimă a unui joc politic” u cei de la PMP îl iau peste picior şi îi spun că liberalii au mancat de unii singuri “omleta de la ENET”

Directorul de la ENET Manole Merchea s-a simţit forţat de numeroasele materiale de presă critice la adresa lui să trimită mass-media anumite clărificări, după cum le consideră acesta. Criticile aduse de politicieni sau de oameni de presă sunt considerate de Merchea a aduce prejudicii de imagine societăţii, după cum precizează, deranjat de faptul că i s-a spus că ar adopta “poziţia ghiocelului”. “Ţinand cont de aceste circumstanţe, afirmaţia că Directorul General a jucat rolul «niznaiului» este total nefondată. ENET SA Focşani, prin Directorul General, are şi va avea o poziţie demnă în relaţia cu autorităţile statului sau locale, având ca singur obiectiv asigurarea serviciilor către cetăţeni, iar sintagma «poziţia ghiocelului» folosită la adresa acestuia aduce prejudicii de imagine societăţii. Faptul că domnii consilieri din diverse zone politice au, sau pot avea, poziţii diferite faţă de SC ENET SA şi conducerea acesteia nu înseamnă că Directorul General este victimă a unui joc politic. Fiecare consilier local are propria viziune privind modul de gestionare a problemelor societăţii ENET şi o exprimă aşa cum crede de cuviinţă”, se arată într-un comunicat de presă al societăţii de termoficare. În replică la cele afirmate de Merchea, cei de la Partidul Mişcarea Populară îi sugerează, în continuare, că ar fi mai onorabil să demisioneze. Mai mult, politicienii cred că prin acest comunicat, Dumnezeul de la ENET s-ar fi umplut de ridicol. “«Dumnezeu căldurii» din Focşani, prin acest comunicat de presă, s-a umplut de un ridicol absolut. Despre ce fel de imagine a ENET mai putem vorbi, cand toţi cetăţenii ştiu că societatea mănancă banii tuturor. Deşi au spart ouăle, omleta au mancat-o liberalii singuri”, a spus Florin Roşu, membru PMP Vrancea. La randul său, Nicu Tănase, preşedintele PMP, susţine că liberalii au picat în plasa PSD care le-a dat ENET-ul pentru a se înfunda politic, acolo fiind “o gaură neagră” pentru cetăţeni, dar o “vacă de muls” pentru politicienii la guvernare, după cum s-a exprimat în cadrul unei conferinţe de presă. (Iulia CREŢU)

 

Citiţi în ataşament Informarea de presă trimisă  de conducerea ENET



Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
femu, acum 3688 zile, 16 ore, 12 minute, 42 secunde
bah avorton gravid esti INCOMPETENT placa-n plm sa ni se faca dor de tine! cand vezi ca lumea nu te vrea plc-n plm si rumega linistit salariul ala imparatesc pentru fapte de nimic dat!;n-ai facut citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.