Politică

Şefa PP-DD, Simona Man: “Murgu nu a plecat”

Iulia Crețu
18 dec 2013 2255 vizualizări
Reprezentanţii Partidului Poporului se plang că sunt supuşi presiunilor celor de la Putere

După informaţiile apărute în presă legate de o dezertare a sa la UNPR, deputatul Neagu Murgu a susţinut o conferinţă de presă alături de preşedinta PP-DD, Simona Man, dar şi de colega sa de Parlament, Vica Mincă, deputat PP-DD de Botoşani. Man a declarat că a venit la Focşani pentru a dezminţi comunicatul de presă al UNPR care-l anunţa pe Murgu ca fiind plecat la ei. Aceasta a completat că parlamentarii PP-DD sunt supuşi presiunilor din partea partidelor aflate la guvernare, care vor să-şi întărească ponderea în Parlament cu oameni de la Opoziţie. Aceste racolări pun în pericol existenţa grupului parlamentar al PP-DD la Camera Deputaţilor şi Senat. “Lucrurile s-au precipitat, am văzut şi noi ce a apărut în presă şi am decis să venim cu o dezminţire. Domnul Murgu nu a plecat, suntem în continuare o echipă. Şi-a caştigat cu noi mandatul de parlamentar şi va rămane alături de noi pană la sfarşitul acestui mandat. Se fac presiuni asupra grupului nostru parlamentar, încercandu-se destructurarea. Nu s-au semnat aceste hartii pe care UNPR le prezintşă au mai încercat şi cu un alt coleg. În judeţ, structura de partid a PP-DD este construită pe un val de simpatie faţă de Dan Diaconescu şi ar avea nevoie de ei pentru anul viitor”, a spus Simona Man. Oficialii PP-DD au negat şi informaţia potrivit căreia deputatului PP-DD de Vrancea, Neagu Murgu, UNPR i-ar fi promis un post de secretar de stat la Ministerul de Interne pentru a dezerta. “Ar fi cea mai mare prostie să-şi lase mandatul de deputat, de patru ani, pentru un astfel de post. Noi nu putem participa la astfel de jocuri făcute de cei de la Putere. Este normal să-l dorească pe domnul deputat, este un parlamentar activ”, a completat şi Vica Mincă. Reamintim că marţi, UNPR a dat un comunicat de presă prin care anunţa că deputatul Neagu Murgu a trecut la ei, fiind desemnat şi preşedinte al organizaţiei UNPR la Vrancea. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Gogu, acum 3791 zile, 3 ore, 11 minute, 52 secunde
Murgu "e plecat"de mult!Cei care il cunosc mai bine pot confirma.A dat rateuri peste tot,nu avea cum sa isi revina in politica.Urmatorul la rand!
haha, acum 3791 zile, 16 ore, 7 minute, 14 secunde
n-a plecat...pentru ca nu s-a terminat sticla. cum am spus si ieri, Murgu va stinge lumina la ppdd pentru ca el, de obicei, este cel care stinge lumina si la carciuma:))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.