Ultima oră

Bauturi si snacksuri expirate, oprite de la comercializare

Nicoleta Cristea
22 iul 2010 905 vizualizări
24 de operatori economici din judet care desfasoara activitati in alimentatia publica s-au ales cu verificari din partea comisarilor pentru protectia consumatorilor, in cadrul unei actiuni tematice. Cu ocazia acestor controale, comisarii au retras definitiv de la comercializare 26 kg de produse alimentare, de la bauturi alcoolice si non-alcoolice si pina la alune,

cornuri sau snacksuri, care aveau termenul de valabilitate depasit. O cantitate mult mai mare de produse au fost oprite temporar de la comercializare, respectiv 69 kg, acestea prezentind deficiente de informare. "In cadrul controalelor a fost descoperita o unitate a carui grup sanitar destinat consumatorilor era intr-o stare avansata de degradare. A fost aplicata o amenda de 10.000 de lei, care a fost achitata pe loc", a specificat comisarul Romica Gavrila, purtatorul de cuvint al CJPC Vrancea. De altfel, unitatea respectiva are termen maxim o luna pentru a remedia deficienta constatata. Alte nereguli observate cu ocazia controlului au fost cele legate de neafisarea preturilor si neindicarea unitatii de masura pentru produsele expuse la comercializare. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.