Ultima oră

Focşăneanul care-l consiliază pe Ponta, elev de nota 8-9

Ziarul de Vrancea
14 dec 2012 2595 vizualizări
“A fost unul dintre cei mai buni ai liceului”, ne-a spus directorul Gabriel Danielescu despre Cristian Botan

Focşăneanul Cristian Botan, omul adus de Victor Ponta în Guvern pentru a coordona activitatea de transparenţă în administraţia publică, a excelat la ştiinţele socio-umane în liceu. Absolvent al Colegiului Tehnic “Edmon Nicolau”, Cristian Botan a fost printre primii elevi ai liceului. “A excelat la limba romană, limba engleză, istorie, geografie şi informatică, unde a avut medii peste 9. Istoria se pare că i-a plăcut cel mai mult întrucat a avut numai medii de 10,00”, ne-a declarat directorul Colegiului, Gabriel Danielescu. Nu acelaşi lucru se poate spune despre disciplinele tehnice, unde mediile celor 4 ani de liceu s-au situat între 7 şi 8, în pofida profilului absolvit. Cristian Botan a avut-o ca dirigintă pe profesoara de fizică Viorica Moraru, ieşită la pensie între timp. Media anilor de liceu a trecut de 8,00, iar examenul de bacalaureat a fost trecut cu media 8,81. “A fost printre primii elevi din clasă şi unul dintre cei mai buni ai liceului”, ne-a mai spus Gabriel Danielescu. În varstă de 25 de ani, Cristian Botan este doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi s-a făcut remarcat în luna martie a acestui an cand a lansat un site de recrutare în adiministraţie, dar mai ales în luna septembrie cand a trimis la Guvern o scrisoare deschisă adresată premierului Victor Ponta. Premierul a decis să-l numească în funcţia de consilier pe probleme de transparenţă, o mişcare catalogată ca fiind electorală de către analişti. Botan va lucra la Secretariatul General al Guvernului, drept consilier pentru transparenţă în administraţia publică. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Nedumeritul, acum 4157 zile, 5 ore, 31 minute, 36 secunde
Parca,parca DANB a inceput sa-si revina sa vada si el realtatea sa fie si el mai echidistant sa vada ca politica e plina de minciuni si oameni fara caracter.
nicco, acum 4157 zile, 10 ore, 15 minute, 23 secunde
daca un elev de liceu ce are medii peste 8 e considerat unul dintre cei mai buni ai liceului.,ne putem imagina nivelul celorlalti elevi.
tu personal, acum 4157 zile, 14 ore, 42 minute, 41 secunde
esti detept! apuca-te sa facipancarte ca o sa iti dea pdl-u banii pe ele - nu fi p.ost!
danb, acum 4157 zile, 21 ore, 48 minute, 28 secunde
Eu personal am inceput sa disting din ce in ce mai greu diferentele dintre Ponta si Basescu, presupunand ca ar exista oarece diferente. Show-uri de imagine despre transparenta, facem si dregem inainte citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.