Ultima oră

Iarna a venit în Vrancea cu trei morţi şi un accident

Dan Chiriac
10 dec 2012 8120 vizualizări
Trei persoane au murit duminică, chiar în ziua alegerilor parlamentare. Un bărbat din Nereju a fost găsit îngheţat în curte. Duminică seara a avut loc şi primul accident provocat de zăpada de pe carosabil

Un bărbat din comuna Nereju a murit duminică după ce a îngheţat în curtea casei sale. Poliţiştii au fost sesizaţi că Toader Ciobotaru, 52 ani, din Nereju, a decedat la Dispensarul Comunal. “Bărbatul a fost găsit în curtea casei sale. A stat mai mult timp în frig şi era îngheţat în momentul în care a fost dus la dispensar, acolo unde a decedat după ceva timp”, ne-a precizat inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. Şi un tanăr din comuna Vizantea Livezi a decedat în condiţii necunoscute, într-o pădure din comuna Soveja.

Ionel Hălăciugă a murit, se pare, din cauza unor afecţiuni medicale pe care nu le-a tratat, preferand să muncească pentru a-şi caştiga painea. “Bărbatul lucra la un pădurar, în comuna Soveja. Era omul său de curte. Era un tanăr ce provenea dintr-o familie sărăcăcioasă. Muncea cu ziua să scoată un ban. Avea şi un handicap, dar şi probleme medicale, dar nimeni nu-şi explică de ce a murit aşa, dintr-odată”, ne-a spus Fănel Ciubotaru, primarul comunei Vizantea Livezi. Un bărbat din comuna Păuneşti a fost găsit decedat la locuinţa sa. Fănel Chiriac, 49 ani, era nevăzător şi era îngrijit de o altă persoană. Poliţiştii spun că nu există suspiciuni cu privire la moartea celor trei vranceni. Totuşi, cauza exactă a deceselor va fi stabilită în urma necropsiei.

Primul accident pe zăpadă

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au avut de soluţionat şi un accident rutier produs pe zăpadă. Poliţiştii au stabilit că pe DJ 205 H, în comuna Păuneşti, Adrian P., 31 ani, din comuna Fitioneşti, în timp ce conducea un autoturism, din cauza carosabilului acoperit cu zăpadă, a derapat. Acesta a acroşat-o pe Floarea C., 75 ani, din localitate, care merge ape drum. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă. Pe drumurile din judeţ se circulă în continuare în condiţii de iarnă. Chiar dacă nu există drumuri blocate, pe şosele din zona de munte şi din nordul judeţului, stratul de zăpadă ajunge pană la 20-30 de centimetri. Numărul tamponărilor nu a depăşit media obişnuită, după cum ne-au precizat poliţiştii de la rutier. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
rares, acum 4170 zile, 7 ore, 39 minute, 7 secunde
hai lucico vino si curata zapada ,ai fost infundata degeaba ,a venit alt slugoi care se va ponta cu 36 ore pe zi swi zapada tot nu za disparea de pe strazi
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.