Ultima oră

Jandarmii i-au înapoiat borseta pierdută lui Dumitru Fodoreanu, şeful Sibarex

Raluca Manolache
29 nov 2012 2857 vizualizări
Directorul firmei de construcţii Sibarex, Dumitru Fodoreanu, şi-a pierdut o borsetă cu bani şi acte. Gentuţa a fost recuperată de jandarmi

Ieri, în jurul orei 15.00, plt. Gabriel Pintea din cadrul IJJ Vrancea, aflat în timpul liber, a găsit vis-a-vis de Mausoleul Eroilor din Cartierul Sud, în apropierea unei bănci, o borsetă. „Subofiţerul  a ridicat-o şi s-a uitat împrejur sperând să observe persoana care a pierdut-o petru a o restitui, dar nu a observat pe nimeni care să dea semne că ar cauta aşa ceva. Având în vedere faptul că în apropiere nu se aflau alte persoane pentru identificarea proprietarului, jandarmul a cercetat conţinutul borsetei şi a constatat că în aceasta se aflau mai multe obiecte: un telefon mobil, un încărcător,  trei carduri, un portofel în care era o sumă de 100 euro, în diferite valute internaţionale şi cartea de identitate a posesorului”, a transmis Jandarmeria. S-a luat astfel legătura cu Dumitru Fodoreanu, de 68 ani, din Focşani, care nici nu ştia că şi-a pierdut gentuţa. Acesta i-a mulţumit plutonierului Gabriel Pintea, pentru gestul său. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
mut de admiratie, acum 4198 zile, 2 ore, 33 minute, 20 secunde
Vai, i mi dau lacrimile, ce fapta buna!Va rog sa faceti o emisiune despre aceasta mare si deosebita fapta plina de patriotism si cinste si sa o dati pe Discovery.Va rog din suflet !!!
syx, acum 4198 zile, 2 ore, 54 minute, 14 secunde
Portofel cu bani în diferite valute internaționale !nu se precizează cate ruble,cate leva,cați șilingi s,a m d. atata timp cat în Romania plățile se fac cu lei bolnavi de limbrici.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.