Ultima oră

Poliţiştii locali din Panciu au urmat cursuri de specializare

Aurelian Ivan
11 nov 2011 2113 vizualizări
Viitorii poliţişti ai Poliţiei Locale Panciu, dar şi funcţionarii din cadrul Primăriei oraşului au urmat cursuri de specializare, în cadrul Proiectului „Servicii Eficiente şi de Calitate pentru Cetăţenii oraşului Panciu”, implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Oraş Panciu şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013

În cadrul proiectului au fost prevăzute opt sesiuni de instruire pe teme de planificare strategică, dezvoltare de parteneriate, managementul schimbării, drepturile omului, egalitate de şanse, dezvoltare durabilă sau ECDL, cursuri cu o durată cuprinsă între 10 şi 60 de ore. Cetăţenii care vor să afle mai multe informaţii despre derularea proiectului o pot face accesînd pagina web www.politialocalapanciu.ro. UAT Oraşul Panciu implementează Proiectul ”Servicii Eficiente şi de Calitate pentru Cetăţenii oraşului Panciu”, în valoare de 884.365 RON, fără TVA, din care 17.687 lei reprezintă cofinanţarea administraţiei locale. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea capacităţii administraţiei publice locale de furnizare a serviciilor publice, prin măsuri menite să îmbunătăţească eficienţa şi calitatea acestora, în condiţiile descentralizării. Grupul ţintă al proiectului este constituit din 15 funcţionari din cadrul Serviciului Poliţiei Locale. (Z. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Joe Indianul, acum 4549 zile, 23 ore, 6 minute, 32 secunde
Vrajeala! Ati fost de fatza? Cursuri fantoma!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.