Ultima oră

Mini-Ştiri: Petreşti: A murit după ce a căzut de pe acoperiş

Ziarul de Vrancea
13 oct 2011 3277 vizualizări
Un bărbat din comuna Nistoreşti a murit după ce a căzut de pe o casă.

Poliţiştii focşăneni au stabilit că Simion O., 72 ani, a decedat în timp ce lucra la construcţia unei case din satul Petreşti, comuna Vînători. Într-o clipă de neatenţie, bătrînul a căzut de pe acoperiş şi în ciuda intervenţiei medicilor, acesta nu a mai putut fi salvat. (D. C.)

“Ţeparul” de 1.000 euro s-a predat la Poliţie

Tudorache Pamfile, de 39 de ani din Garoafa, s-a prezentat miercuri împreună cu apărătorul său pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, dispus de Tribunalul Vrancea pe 7 septembrie. Bărbatul este acuzat că a cerut şi primit suma de 1.000 de euro de la un bărbat din Moviliţa pentru a-i rezolva examenul pentru permisul auto. La percheziţie, procurorii au găsit dosarul de la şcoala de şoferi a denunţătorului, care între timp şi-a şi recuperat banii. Mandatul i-a fost confirmat iar bărbatul se află în acest moment în arest. (G. S.)

Ieri a fost Ziua Siguranţei Rutiere

Poliţiştii vrînceni au marcat ieri Ziua Europeană a Siguranţei Rutiere. Începînd din 2007, în Uniunea Europeană, pe 13 octombrie, se organizează astfel de manifestări. Ieri, poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu cei de la Serviciul Rutier au participat la o dezbatere cu 120 elevi de la Centrul „Elena Doamna”. Elevii au realizat o expoziţie de desene cu denumirea „Siguranţa rutieră”. Cei prezenţi au avut ocazia să vadă o parte din tehnica aflată în dotarea Servicului Rutier. „Scopul acestei activităţi a fost acela de ai determina pe elevii cu nevoi speciale să respecte regulile de circulaţie. Pe ceilalţi participanţi la trafic îi rugăm să acorde o atenţie sporită tuturor participanţilor la trafic în special pietonilor care par fizic integri dar pot avea deficienţe, ca de exemplu lipsa auzului”, spun poliţiştii rutieri. (D. C.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.