Ultima oră

O batrinica din Movilita a murit intoxicata in casa

Raluca Manolache
5 ian 2009 1367 vizualizări
Cum femeia suferea de epilepsie, se presupune ca a facut o criza si nu s-a mai putut salva u cosurile de fum le-au dat de lucru pompierilor la inceput de an

O batrina de 83 ani din comuna Movilita a murit pe 3 ianuarie dupa ce casa i-a fost cuprinsa de flacari. Eugenia Balaci locuia singura si, din cauza frigului de afara, s-a gindit sa faca un foc bun in soba. Camera incalzita a luat foc de la soba defecta, insa femeia nu a putut sa iasa din casa si s-a intoxicat cu fum. Cum femeia suferea de epilepsie, se presupune ca a facut o criza si nu s-a mai putut salva pina la venirea pompieilor. Incendiul a fost zarit de vecini care i-au chemat pe lucratorii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. "In jurul orei 10.00, am fost anuntati prin numarul 112 ca in comuna Movilita s-a produs un incendiu. In urma incendiului au ars mai multe obiecte de uz casnic si mobilierul din camera. La sosirea pompierilor proprietara era decedata, fiind intoxicata cu fum. Cel mai probabil, incendiul a izbuncit de la soba defecta", ne-a declarat slt. Cristina Duta, purtatorul de cuvint al Pompierilor. Eugenia Balaci, care se afla in evidenta medicilor specialisti pentru ca suferea de epilepsie, s-a stins din viata chiar daca vecinii au sarit cu galetile pline cu apa pentru a stinge focul. Oamenii nu isi explica moartea femeii in conditiile in care cu putin timp inainte de a izbucni focul aceasta a fost zarita la magazinul de pe ulita. "Femeia locuia singura, pentru ca nu a fost casatorita. Dimineata a fost la cumparaturi si, cind s-a intors acasa, a murit. Un vecin a vazut incendiul si a sunat la pompieri", ne-a spus viceprimarul comunei, Costica Ilie. Tot in Movilita a mai ars o casa zilele trecute, iar un alt acoperis s-a facut scrum in comuna vecina Fitionesti, laolalta cu mobilierul si actele proprietarului. La inceputul noului an pompierii au intervenit si in localitatea Huruiesti din Bacau unde a ars o casa. Pompierii au constatat ca toate aceste incendii s-au datorat cosurilor de fum necuratate. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.