Sport

Ce-l doare pe “Baci”?

Ziarul de Vrancea
15 nov 2017 563 vizualizări

Fostul internațional de la Craiova și Dinamo, Gică Popescu, l-a criticat pe Contra că nu i-a folosit pe singurii olteni din lot, Băluță și Bancu

 

Fostul international Gheorghe Popescu a declarat că selecționerul Cosmin Contra i-a dat impresia că încă nu a realizat că este antrenorul echipei naționale și că singurii jucători pe care i-a convocat, dar nu i-a folosit în meciurile amicale cu Turcia și Olanda, sunt fotbaliști de la CSU Craiova. Contra i-a folosit însă pe Sergiu Hanca, care a venit “după un scandal uriaș”, și pe Denis Alibec, “cel mai ieșit din formă”, a subliniat Popescu la Digi Sport. “Sper să nu se supere Cosmin, am avut senzația că încă nu a realizat că este antrenorul echipei naționale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în cele două meciuri. Dacă chemi jucători la echipa națională, în meciurile amicale trebuie să-I bagi, iar Băluță trebuia să joace. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt jucătorii Craiovei. Cosmin trebuie să realizeze că nu este antrenorul lui Dinamo. Alibec este cel mai ieșit din formă dintre jucătorii convocați, dar a vrut să-i dea încredere. însă nu poți să-i ții pe Băluță și pe Bancu, că vin de la Craiova, și să nu-I folosești niciun minut. De ce îi convoci? L-ai convocat pe Hanca, care vine după un scandal uriaș. Eu nu l-aș fi convocat dacă aș fi fost antrenorul echipei naționale. De ce? Pentru că e de la Dinamo? și pe cei doi nu-I bagi  pentru că sunt de la Craiova?”, a spus Gheorghe Popescu, fost jucător al echipelor Universitatea Craiova și Dinamo. El a menționat că Olanda a fost un adversar mult mai valoros față de cei de până acum ai tricolorilor. “Diferența a fost cauzată de valoarea superioară a olandezilor. Olandezii au avut posesie și pe această valoare individuală au câștigat meciul”, a subliniat fostul fotbalist.

Popescu consideră totuși că echipa națională s-a schimbat în bine odată cu venirea lui Cosmin Contra. “Echipa națională pare că joacă altceva, pare că joacă românește, nu ca în epoca Daum. Cosmin a dat un alt suflu, o anumită plăcere. Se vede schimbarea de atitudine, plăcerea jucătorilor de a juca pentru echipa națională, mă bucur că publicul s-a întors. Sper când face selecția să nu se uite la apartenența jucătorilor care sunt în lot. Este o schimbare în bine a echipei naționale. Când întâlnim  adversari care nu sunt de primă mână avem probleme. Cred că va conta foarte mult și grupa în care vom cădea”, a afirmat Popescu. Reprezentativa României a fost învinsă de selecționata Olandei, scor 0-3, într-un meci amical, disputat, marți, pe Arena Națională, ultimul pentru "tricolori" în 2017.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.