Sport

Ana Bogdan a obosit

Ziarul de Vrancea
14 apr 2018 896 vizualizări

Jucătoarea română s-a oprit în semifinalele turneului de la Bogota * Irina Bara a pierdut ultimele patru game-uri din fiecare set în finala cu Caroline Dolehide  de la  Indian Harbour Beach

Ana Bogdan s-a oprit în semifinalele turneului de tenis de la Bogota, după ce vineri o eliminase pe jucătoarea chiliană Daniela Seguel (191 WTA), scor 6-1, 6-1. În următoarea fază, ea a fost eliminată de sportiva din Slovacia, Anna Schmiedlova (132 WTA), o jucătoare în revenire după o perioadă de accidentare. Ana noastră s-a arătat obosită, după ce cu o zi înainte jucase două partide, și a fost învinsă cu 3-6, 2-6 în 87 de minute. Schmiedlova a jucat azi-noapte finala cu spaniola Lara Arruabarrena (79), care a dispus cu 6-1, 6-2 de slovena Daila Jakupovic (141).

* O ală jucătoare remarcată în această săptămână este Irina Bara (170 WTA), la turneul ITF de la Indian Harbour Beach. Irina s-a calificat în semifinale învingând-o pe experimentata tunisiancă Ons Jabeur (140) cu 6-3, 6-1. Apoi a urmat partida cu speranța americană Taylor Townsend 113 WTA). A fost o partidă dramatică, în care jucătoarea română a avut mai mult nerv în setul decisiv și s-a impus cu 6-7, 7-5, 7-5 în trei ore și jumătate.  În finală, însă Irina a fost învinsă de Caroline Dolehide, jucătoare care i-a făcut zile friptei Simonei Halep la Miami și a ajuns în ultimul act prin reprezentarea lui Madison Brengle. Dolehide (135 WTA) a câștigat datorită unor finaluri de set mai bune, Irina conducând cu 4-2 în primul set și 5-3 în cel de-al doilea. Însă Caroline a realizat în ambele seturi patru game-uri consecutive și a câștigat acest turneu. Scor final, 4-6, 5-7.O consolare a fost victoria Irinei în finala de dublu, alături de jucătoarea spaniolă Silvia Soler. În finală, cele două au învins cu 6-4, 6-2 perechea americană  Jessica Pegula / Maria Sanchez. * Turneul WTA de la Lugano a fost câștigat   de jucătoarea belgiană Elise Mertens (20 WTA), care a învins-o în finală pe sportiva din Belarus Arina Sabalenka, numărul 61 mondial, scor 7-5, 6-2. Trofeul de la Lugano este al treilea la simplu din cariera Elisei Mertens, al doilea din 2018. Sportiva din Belgia a mai câștigat turneul de la Hobart, în 2017 și 2018, când adversare în finală i-au fost Monica Niculescu (anul trecut) și Mihaela Buzărnescu (2018).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.