Politică

Primarul de la Bolotești Fănică Popa, noul șef al aleșilor locali liberali din Vrancea

Ionel Sclavone
16 nov 2017 7707 vizualizări

Fănică  Popa, primarul comunei Bolotești a fost ales președinte al Ligii Aleșilor Locali din PNL Vrancea. El a obținut 163 de voturi, cu peste 50 mai multe decât contracandidatul său, Vasile Chirilă, primarul comunei Biliești care a primit 107 sufragii.

. Întrunirea a fost supravegheată Victor Paul Dobre, vicepreședinte regional al PNL. Pe lângă președinte, delegații, primarii, viceprimarii și consilierii PNL, au ales și noua conducere a Biroului Politic Județean al Ligii Aleșilor Locali. Structura este formată din 4 prim-vicepreședinți, 8 vicepreședinți, 16 membri și 8 membri supleanți.

Întrunirea nu a decurs tocmai în liniște, așa cum ar fi fost de presupus având în vedere că a fost competiție între colegi. Din ambele părți au curs acuzații de manipulare și colaboraționism cu PSD. În timpul dezbaterilor, pe o rețea de socializare a fost postată o fotografie trucată cu mașina lui Fane Popa parcată  în poarta locuinței baronului PSD Marian Oprișan, de la Bolotești. Cei care au postat-o, a căror identitate n-a fost dezvăluită, au încercat să influențeze astfel, rezultatul votului.

Este cunoscut că Fane Popa este un apropiat al fostului deputat Nini Săpunaru și unul dintre liberalii acuzați, în trecut, de colaboraționism cu PSD și cu Marian Oprișan. Până la alegerile locale din 2016, el a ocupat funcția de șef al Piețelor din Focșani, pe care a obținut-o cu ajutorul majorității PSD din Consiliul Local.

 

Citiți și:Liga Aleșilor Locali a PNL Vrancea și-a ales structura de conducere-Comunicat de presă PNL Vrancea – 16 noiembrie 2017;

Aleșii liberali își desemnează conducerea: Aripa pro-PSD și grupul pedeliștilor își dispută șefia Ligii Aleșilor Locali ai PNL Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.