Timp Liber

Unde mergem? Concert de muzică live Accapela Percution

Ziarul de Vrancea
7 mar 2013 1465 vizualizări
Vintage Pub& Grill din Focşani găzduieşte vineri, 8 martie, începand cu orele 23, un eveniment muzical care reprezintă o noutate şi în acelaşi timp o provocare pentru focşăneni.

Accapela Percution by K-T este un eveniment pe care organizatorii îl descriu ca fiind unul „necomercial”. „Concertul live este un cadou de 8 Martie pentru doamne şi domnişoare în primul rand. El este destinat celor care preferă altceva, nu este o muzică comercială, este o combinaţie între muzica Accapela şi instrumente neconvenţionale gen cajon şi bongo”, a precizat Alexandra Scînteianu, care asigură promovarea acestui eveniment. Accapela la origini este un stil muzical din perioada renascentistă însă în prezent instrumentele sunt înlocuite de vocile interpreţilor. Vintage Pub&Grill este situat la Ceasul Rău, în imediata apropiere a sediului PSD. (G. S.)

Atelier de creaţie la Promenada

Copiii sunt aşteptaţi astăzi, 8 martie, la Promenada unde începand cu ora 17,30, se deschide un atelier de creaţie special pentru ei, unde pot confecţiona mărţişoare şi felicitări pentru mame. Aşadar, Promenada îi învaţă pe cei mici să le ureze mamelor “La multi ani!”. „Dacă îţi place să desenezi, să decupezi sau să decorezi obiecte, vino la Promenada şi participă la atelierul de creaţie destinat copiilor cu varsta cuprinsă între 4 şi 12 ani. Vei avea astfel ocazia să confecţionezi mărţişoare şi felicitări pe care ulterior de vei lua acasă pentru a le oferi celei mai dragi fiinţe”, transmit organizatorii. Intrarea este liberă. (M. V.)

Targ de Fashion&Beauty la Focşani

Se spune că ieşirea la cumpărături reprezintă o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber pentru cei care nu au buzunarele goale. Aceştia au ocazia în aceste zile să meargă la targul Fashion&Beauty deschis în incinta fostului magazin Altex din Focşani. Manifestarea, aflată la a X-a ediţie, este organizată de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultura Vrancea şi va ţine pană duminică, 10 martie. „Timp de cinci zile mărţişorul le aduce tuturor focşănenilor cele mai noi oferte de sezon, la cele mai mici preţuri. Targul acoperă o gamă variată de articole de sezon începand cu confecţii damă, confecţii bărbaţi, confecţii tineret, tricotaje, încălţăminte, lenjerie, blană, piele, accesorii şi cosmetice”, informează organizatorii. La eveniment participă 25 de expozanţi din 15 judeţe. Azi targul este deschis între orele 10.00 şi 19.00, iar sambătă şi duminică între 9.00 şi 14.00. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.