Timp Liber

Aventuri, dramă, thriller la Balada în week-end

Ziarul de Vrancea
7 mar 2013 1830 vizualizări
„Piraţii! O bandă de neisprăviţi” este una dintre propunerile Cinematografului Balada din Focşani pentru sfarşitul acestei săptămani. Filmul, o animaţie plină de aventuri, rulează sămbătă, 9 martie, şi duminică, 10 martie, la cinematofragul focşănean de la ora 15,00

„Piraţii! O bandă de neisprăviţi” este de fapt povestea căpitalului Pirat care un singur vis: acela a a-şi învinge rivalii Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi poartă de la liniştita insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde trebuie să o înfrunte pe regina care urăşte piraţii. Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de ştiinţă Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândeşte. Călătoria lor este plină de primejdii, dar şi de aventuri. Vocile personajelor sunt interpretate de Salma Hayek, Hugh Grant, David Tennant, Imelda Staunton, Martin Freeman şi Jeremy Piven. Dacă vă este dor de o aventură kung-fu puteţi merge la „Omul cu pumni de fier”, un film semnat Quentin Tarantino şi care este povestea unor războinici şi asasini, precum şi a unui erou singuratic din China sfarşitului de secol XIX, ce trebuie să se alieze pentru a distruge un clan de trădători care vrea să-i lichideze pe toţi. „Omul cu pumni de fier” îi are în rolurile principale pe Dave Bautista, RZA, Russell Crowe, Lucy Liu şi rulează la Balada sămbătă şi duminică de la ora 17,00. A treia propunere a cinematografului focşănean pentru petrecerea acestui sfarşit de săptămană o reprezintă „Hoţul de cuvinte”, o tulburătoare poveste a unui tanăr scriitor aflat în culmile succesului care întalneşte un bătran ce susţine că el este adevăratul autor al romanelor sale…Din distribuţie fac parte Olivia Wilde, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dennis Quaid. Preţul unui bilet la oricare dintre aceste filme este de 5 lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.