Timp Liber

Unde mergem? Ce vedem la cinema

Ziarul de Vrancea
8 nov 2012 1423 vizualizări
În acest weekend la Cinematograful “Balada” din Focşani vor rula trei producţii cinematografice. Aşadar sambătă şi duminică sunteţi invitaţi la film. De la ora 15:00 copiii au prioritate

Aceştia vor afla povestea “Ultimului războinic al aerului”. Un film de poveste pentru cei care vor să “guste” un SF bine realizat. De la ora 17:00 rulează “Paul, un extraterestru fugit de acasă” , o comedie care vă invită la ras. “Destinaţie finală 4” este filmul care încheie serile de sambătă şi duminică la ora 19:00. Filmul nu este însă recomdat tinerilor sub 18 ani. (A. I.)

 

Targ de haine şi încălţări în parcarea Kaufland 

Pană pe 11 noiembrie în parcarea supermarketului Kaufland este deschis Targul colecţiilor de toamnă-iarnă, de unde doritorii îşi pot cumpăra îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie, precum şi accesorii la preţuri de producător. Organizatorii spun că sunt prezente la acest targ, găzduit de municipiul Focşani, 40 de firme romaneşti, venite să prezinte vrancenilor propriile colecţii de sezon. Targul este deschis astăzi şi maine între orele 10,00-20,00, iar duminică între 10,00 şi 16,00. Intrarea este liberă. (M. V.)

Circ la Carrefour!

Circul “Las Vegas” va mai sta la Focşani pană duminică, timp în care puteţi merge la reprezentaţii. Printre numerele favorite ale trupei de circ se află cel de dresură de tigri bengalezi, cu mare priză la public. Circul “Las Vegas” a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea TV “Romanii au talent”. Programul reprezentaţiilor este: astăzi de la ora 18,00, iar maine şi duminică  sunt cate două reprezentanţii pe zi de la orele 15,00 şi 18,00. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 35 lei, iar pentru copii 25 lei. (M. V.) 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.