Timp Liber

Unde mergem?Andreea Bălan cantă în Bawary Summer

Ziarul de Vrancea
19 iul 2012 1823 vizualizări
Maine seară fanii Andreei Bălan o pot vedea pe jumătatea blondă din “defuncta” Andre în club Bawary Summer unde va veni cu “cel mai complet şi impresionant show din muzica romanească”, după cum anunţă organizatorii.

Cantăreaţa s-a făcut remarcată prin disponibilitatea remarcabilă de a canta mai mult dezbrăcată decat îmbracătă. Dintre “artistele” cu pretenţii din ţară, Andreea Bălan este cea mai conştientă de sintagma “sex sales” şi acţionează în consecinţă. Cei care vor să ajungă să o vadă pe Andreea pot face rezervări şi cere informaţii sumplimentare la 0760.706.057. (S. T.)


Ultima zi de targ cu ilustrate


Focşănenii mai pot vizita doar azi la Direcţia pentru Cultură din municipiu targul de cărţi poştale cu Focşaniul ultimului secol. De la targ se pot procura illustrate cu oraşul de dinainte de blocuri, cu celebra Stradă Mare a Unirii însă şi cu Focşaniul contemporan. Imaginile vechi trezesc emoţii puternice în randul celor mai în varstă care au trăit în vechiul oraş şi care au văzut cum sub “bocancii” comunismului o întreagă urbe a fost năruită. (S. T.)


Filme pentru cei mici şi cei mari


În acest sfarşit de săptămană, sambătă şi duminică, de la ora 15:00, copiii sunt invitaţi să îi revadă pe simpaticii ştrumfi în desenul animat “Ştrumfii”. De la ora 17:00 adulţii au parte de o peliculă care arată lumea tenebrelor, a vampirilor. Aşadar, cei care iubesc acest gen de filme se vor delecta privind producţia americană “Vanător de Vampiri”. De la ora 19:00 pe ecranul mare al Cinematografului “Balada” va rula comedia “Dictatorul”, un film spumos şi controversat în acelaşi timp. Casa de bilete se deschide de la ora 13:00, iar biletul costă tot 5 lei. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.