Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
18 feb 2011 855 vizualizări
Take, Ianke si Cadir cu Ioan Gyuri Pascu

Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia" din Focsani va gazdui marti, 22 februarie, de la ora 19.00, celebra piesa de teatru "Take, Ianke si Cadir", de Victor Ion Popa. Publicul focsanean ii poate recunoaste pe scena pe actorii Ioan Gyuri Pascu, Nicolae Urs, Doru Ana, Mircea Rusu, Maria Junghietu, Ioana Calota, Ioana Ancea si Andrei Rosu. Regia este semnata de Doru Ana. Pretul unui bilet la acest spectacol independent este 50 lei, iar pensionarii au o reducere de 50%. Programul casei de bilete a Teatrului este in fiecare zi, intre orele 10.00- 12.00 si 16.00 "" 18.00. De asemenea, Teatrul Municipal este in repetitii pentru a aduce in fata publicului un nou spectacol, comedia "Incurca lume", de A. D. Hertz. Acest spectacol va avea premiera dupa 15 martie, cind vor fi programate si Galele Teatrale Focsanene. (M. B.)


Filme la Marasesti si Odobesti


Caravana filmelor va ajunge vineri la Casa de Cultura din Marasesti, unde se vor proiecta doua filme. De la ora 17.00, marasestenii vor putea viziona filmul "Ultimul razboinic al aerului", iar de la oar 19.00 "Zombie Land". Pretul unui bilet este 3 lei. De asemenea, simbata si duminica, filmele vor fi prezente si la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti. De la ora 13.00 va fi proiectat filmul "Zombie Land", de la ora 15.00 "Faster", iar de la 17.00 "Hybrid". Pretul unui bilet este 2 lei. (M. B.)


Hip-hop la TMC


Impatimitii genului de muzica hip hop sint asteptati in Times Music Club Focsani simbata, 19 februarie. Incepind cu ora 21.00, DOC, Deliric1 si Vlad Dobrescu vor sustine un concert in stilul caracteristic, si de pe cel mai recent album, "Scapat de sub control" (2010). Pretul unui bilet de intrare este 15 lei. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.