Timp Liber

Doar o birfa sa-ti mai spun!

Ziarul de Vrancea
8 mai 2010 1090 vizualizări
Pe cine arde NecuLai homoceanul?

Primarul libertin mai degraba decit liberal Ionesco, de la Homocea, a stirnit oleaca de scandal si invidie in rindul adunaturii de primi tarani vrinceni. Turnatorii si turnatoarele din Asociatia Comunelor s-au apucat sa trimita scrisorele pe la ziar in care sa informeze, printre rinduri, de amorul comunal care-l leaga pe edil de-o edilita din sud de tara. "O cheama Nuti ("¦). Se comporta ca sot si sotie la orice intilnire din cadrul asociatiei comunelor (la mare, la munte, peste tot). Toti primarii din Vrancea o cunosc si stiu de relatie", scrie depesa anonima. Si cica flacara arde si in pieptul unui alt gospodar cu garofite rosii care ar pleca la toate intrunirile insotit de prezente gratioase. Revenind la NecuLai homoceanu, acestuia i-au pus gind rau nu doar adversarii de la Comune, dar si liberalii de la judeteana. Pentru apucaturile sale anti-nini, Ionesco va arde cel mai probabil de unul singur la alegerile galbene de la sfirsitul acestei luni.


Stan Rogozan nu se atinge de biroul prafuit al lui Bosty


Inlocuitorul temporar al lui Bosty, generalul intermediar Stan Rogozan e atit de sigur ca abrambureala din invatamint si de la deconcentrate va continua incit nici nu se deranjeaza sa-si mute docomentele in biroul cel mare. Asa se face ca in prima camera a invatamintului mioritzic se pune praful si se prind prin toate colturile pinzele de paianjeni. Stan Rogozan a declarat ca are o sila metafizica sa plimbe rafturile cu acte din chichineata sa in biroul de general, doar pentru a le aduce inapoi cind Bosty se va intoarce triumfal la ISJ-eu. Dupa ce directorii procesomani Misu Copac si Haurel Cristian Andersen s-au intors unde mama (politica) i-a "fatat", nici un citrician nu mai este atit de sigur pe el ca omul-caricatura a invatamintului vrincean a iesit definitiv din peisaj. Asa ca pe Bosty il asteapta biroul cum l-a lasat: prafuit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.