Sport

Weekend cu două victorii pentru voleiul feminin focșănean

Ziarul de Vrancea
30 nov 2021 984 vizualizări
Amănunte despre această fumoasă performanță apar într-o postare activată pe contul de facebook Volley Focsani 
 

”Am reușit într-un singur weekend sa obținem doua victorii cu 3-0 împotriva a doua echipe cu tradiție in voleiul românesc.. Sâmbăta, in campionatul național de senioare, am reușit sa învingem cu 3-0 pe ACS Academia de Volei Tomis Constanta chiar pe terenul din orașul de pe malul Marii Negre, iar duminica, aceleași fete muncitoare au reușit sa administreze un sec 3-0 formației LPS Piatra Neamt, pe teren propriu. Aceasta munca asidua va continua, dar in spatele acestor rezultate pe lângă efortul fetelor, mai trebuiesc menționați cei trei antrenori Catalin Stirbu, Apostu Marian de la CSM Focsani 2007 și Popa Cosmin de la Clubul Sportiv Școlar. Pe lângă ei trebuie felicitata și echipa nevazuta formată din domnul director al CSM Focsani 2007, Batog Marius care a pregătit fizic aceste fete, domnul CostinCorcoz, partenerul nostru de imagine, domnul Rohnean Adrian, statisticianul nostru, dar și sponsorii care sunt aproape de echipa și fără de care, cu siguranța, nu am fi ajuns aici. Reamintim ca proiectul nostru vizează o perioada de aproximativ 3-4 ani, cu speranța ca in acest interval de timp sa cream o echipa cu pretenții la promovare…

Felicitări și mulțumiri tuturor celor implicați in acest vis frumos!”-Volley Focsani 

Text informații + fotoVolley Focsani 

Citiți și:”Volei: Campionatul Național de junioare : CSȘ Focșani vs LPS Piatra Neamț scor 3-0(25-13,25-19,25-17)

Duminică 28 noiembrie 2021  la sala LPS Focșani, echipa de volei feminin junioare a Clubului Sporitv Școlar Focșani a învins formația similară a Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamț, în trei seturi. Această victorie reprezintă un pas important pentru calificarea la turneul semifinal de anul viitor.

Citiți și:”Sâmbătă 27 noiembrie 2021 in cadrul Campionatului Național de Volei feminin Divizia A2 Est, echipa CSM Focsani 2007 s-a deplasat la malul mării pentru a disputa meciul cu ACS Academia de Volei Tomis Constanta. După o partida spectaculoasa tinerele jucătoare focșănence s-au impus cu scorul de 3-0 la seturi (22-25, 20-25, 25-27) obținând primele trei puncte in aceasta ediție de campionat. Aceste fete minunate cu vârste cuprinse între 14-16 ani au reușit sa se autodepășească in acest meci. Cu liniște și încredere in echipa, rezultatele vor veni cu siguranța.

Lotul cu care antrenorii Catalin Stirbu și Apostu Marian s-au deplasat la Constanta a fost următorul:

Sima Alessia - căpitanul echipei

Stirbu Ilinca Teodora

Damaschin Andra

Ciubotaru Catalina

Pădurean Delia Catalina

Diac Alexandra Elena

Cara Denisa Areena

Pusca Miruna

Robu Valeria

Badin Ioana

Bobeica Riana Ingrid

Obodariu Flavia Maria

Felicitări antrenorilor și echipei.. La cât mai multe victorii.. Mulțumim domnului director al CSM Focsani, Marius Batog pentru sprijinul in pregătirea fizica a jucătoarelor.

Text informații:Volley Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.